Sådan konverteres timer til KWH

December 24

Sådan konverteres timer til KWH

En kilowatt-time (KWH) er en måleenhed for energi beregnes ved at multiplicere effekten af en enhed med antallet timer, den er i brug for. KWH bruges primært af elselskaberne som fakturerings-enhed til at måle et hjems el-forbrug. For at bestemme det nøjagtige antal KWH bruges, anvendes følgende formel: timer (h) x kilowatt (KW) = kilowatt-timer (KWH).

Instruktioner

•Overvåge og optage de samlede forbrug timer af enheden du forsøger at måle. For eksempel, kan du bestemme antallet kilowatt-timer bruges, når en pære har været på i 5 timer.

•Locate enhedens antal kilowatt. Nummeret findes på selve enheden eller i brugervejledningen til enheden. Enheden leveres er i watt, dividere det med 1.000 at konvertere mængden til kilowatt. For eksempel, for at bestemme antallet af kW for en 100-watt pære, er kløft 100 af 1.000 og resultatet 0,1 kW.

•Multiply timers brug af antallet af kW. Denne total repræsenterer mængden af kilowatt-timer. For eksempel, for at bestemme kilowatt-timer af en 100-watt pære, som har været på i 5 timer, formere 0,1 kW (trin 2) med antallet af timer pære har været på (5). Det samlede antal KWH er derfor 0,5.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com