Begonia træer

January 31

Begonia træer

Begonier er blomstrende planter i familien Begoniaceae. Disse stauder er almindeligt dyrket som prydplanter i Nordamerika, og er bemærkelsesværdige for deres asymmetrisk vækstmønster. Begonier kommer i en række typer, herunder sukkerrør-lignende, knolde, voks begonier og træ-lignende begonier. Undertiden kaldes begonia træer, den tykke-stammede type har en kort, glat lavere kuffert, der grene som et kort træ.

Begonia Wollnyi

Denne begonia arter har en glat lavere trunk for omkring 10-12 inches over jorden, så et par grene. Det har en opsvulmet basis og kan gå hvilende i koldt vejr. Begonia wollyni producerer sprays af små lyserøde blomster og, ifølge den amerikanske Begonia Society, virker godt til dyrkning af bonsai-stil. Denne art har bronze-grønne blade sprøjtede med hvid og kan gøre en attraktiv stueplante.

Begonia Petasitifolia

En tyk-stammede begonia, denne art producerer en kort stamme toppet af lange stængler, hver med et blad på toppen. Stilke kan nå 8 til 20 inches høj, og er kødfulde, mens bladene er rundede, med en blød konsistens. Begonia petasitifolia producerer også blomst stængler op til 3 fødder højt fra sin kuffert. Hver stængel er tippet med en klynge af små hvide blomster--op til 200 per stængel. B. petasitifolia vokser godt i Potter, men kan være for stor til en stueplante. Denne behårede begonia kan miste blødt ned fra dens blade, hvis rørt og skal transporteres med omhu.

Begonia Dipetala

Først opdaget i Indien i begyndelsen af 1800-tallet, har denne begonia en oprejst, tilspidset, grå-brun stilk og mellemstore lyse grønne blade med røde vener. Blomsterne er hvide, blandet med pink, og planten blomstrer fra omkring februar til September. Dette begonia træ er relativt lille, på kun omkring 18 inches, og har en meget tyk stilk, der ikke filial let. Denne begonia fungerer godt for bonsai og foretrækker klart lys, men det kan blive beskadiget af stærk middagssolen.

Begonia Reniformis

Også kaldet drue blade begonia, producerer dette tyk-stammede anlægget nye grene hvert år fra dens base. Det er hjemmehørende i Sydafrika, og producerer store mængder af hvide blomster hver vinter. Bladene er omkring 3 inches lang og oval i form. Hvile denne art efter blomstringen ved at begrænse sit vand. Dette tilskynder en hvilende periode og holder begonia sundere. B. reniformis er bemærkelsesværdigt for de hævelser, der vises på sine ældre grene. Disse er normale og er ikke tegn på sygdom.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com