Gør det selv-værftet skur

December 24

Pæl laden konstruktion er en simpel metode til at opbygge nogen form for gør det selv-værftet skur. Du kan bygge en open-sidet værftet stald eller vedlægge alle fire sider for bedre at beskytte dine værktøjer og havearbejde materialer. Sørg for at bruge behandlede træ produkter, der er designet til udendørs byggeprojekter. Imprægneret træ er ikke så appetitlige for insekter som andre typer træ og det modstår skimmel og meldug.

Perimeter indlæg

Måle og markere vægge til din værftet stald med træ stakes eller spraymaling. Du kan bruge behandlede træ indlæg eller metalrammer til at bygge din værftet stald; metal polakker har forborede huller til montering bestyrelser eller sidespor, men du bliver nødt til at bore pilot huller i de behandlede træbjælker, så du kan forbinde dem lettere. Du skal placere dine træstolper eller pæle hver 16 til 24 inches langs omkredsen af din stald. Sørg for at grave huller til stillinger mindst 18 inches dyb at undgå frost linje. Du skal tilføje en lille mængde af grus i bunden af hvert hul, før du står dit indlæg og hælde cement for at holde træet fra sidder på toppen af jorden jord. Kontroller, at stillingen er lige og niveau før du hælder i Quickrete. Cementering træpæle eller polakker for rammen i jorden tilbyder bedre strukturelle stabilitet til din stald.

Indramning

Du kan skinne de lodrette stillinger for din værftet stald med 2-tommer-af-6-tommer behandlede træ bjælker langs omkredsen øverst og nederst. Vedhæfte bjælker med metal seler eller pyntede skruer. Ramme væggene i din stald med 2-tommer-ved-4-tommer behandlede træplader kører vandret mellem stolperne, hver 2 fod fra den øverste bjælke til den nederste bjælke. Placer bestyrelser på ydersiden af dit indlæg, og sørg for de er niveau, før du vedhæfter dem med pyntede skruer. Du kan også oprette din dør header og ramme med 2-tommer-ved-4-tommer behandlet træplader. For at ramme tag, behandlet køre 2-tommer-af-6-tommer træ bjælker på tværs af længden eller bredden af din værftet stald.

Kabinetter

Du kan tilføje ark behandlede krydsfiner og vinyl sidespor til at gøre en attraktiv værftet kaste, eller vedlægge sider med metal folie. Vedhæfte vinyl direkte til krydsfiner eller vedhæfte metal direkte til post billeder af din stald. Du kan også bruge metal plader til at gøre en billig tag; bare brug tagdækning negle til at vedhæfte metal presenningen til imprægneret træ bjælker at span bredde eller længde af din stald.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com