Hvordan man bruger Mimosa til bunddække

February 3

Hvordan man bruger Mimosa til bunddække

Det faktiske navn på denne type af mimosa er memosa pudica, og det har et andet navn alt efter hvor du er. For eksempel, hvis du er i Hawaii, kan du henvise til det som "ligge græs" mens andre henvise til det som en "følsomme plante", fordi når du rører ved det, dens blade har en tendens til at krølle som om at sove. Mimosa gør fantastisk bunddække i den sydlige del af USA, selvom det er anses af mange for en invasiv ukrudt.

Instruktioner

Forpakket mimosa på dit nabolag haven butik. Men hvis du beslutter dig at starte fra bunden, flere uger før du agter at plante dem, placere frøene i varmt vand natten over, og derefter smide de frø, der ikke Forstør. Placer resterende i pottemuld og de vil vokse stort nok til at plante. Hvis du foretrækker, ved hjælp af stiklinger, skære stiklinger om 4-inches lang fra bestående anlæg og dyppe dem i rode hormon, der får du også på din haven butik. Placere hver enkelt i lejligheder med pottemuld og du skal begynde at se nye vækst af den tid du har tænkt at plante dem. Stiklinger vil være større end stiklinger; så når de er plantet, de vil spredes hurtigere end stiklinger.

•Kontrollér, at du har nok planter eller stiklinger for det område, du ønsker at plante. Som en tommelfingerregel skal du omkring 225 for hver 10-fods-af-10-fods område.

•Pick et område, der får masser af sol og arbejde hvad kompost du har i jorden. Du behøver ikke at grave alt for langt i jorden, fordi mimosa har tendens til at vokse godt så længe som der er direkte sol.

•Sæt strings omkring 8-inches fra hinanden, så grave et lille hul ca hver 8 inches langs hver streng. Du skal placere en af stiklinger eller planter i hvert hul.

•Kapacitet rigeligt når du har plantet området, fordi de nye planter eller stiklinger er meget sarte. Du bør holde det vandede, for en stund i hvert fald, men først skal du jorden tørre grundigt. Heldigvis mimosa behøver gødning, og det vil vokse hardily hvis du planter det i et solrigt område.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com