Hvad frugttræer vokser den hurtigste?

January 1

Hvad frugttræer vokser den hurtigste?

Hurtigtvoksende frugttræer er populære valg for mange mennesker, da de kræver mindre tid til at modnes og bære frugt. De fleste arter har sorter, der vokser hurtigere end den normale sats.

Hvor hurtigt er hurtigt?

Hurtigt voksende træer bliver kønsmodne tidligere end gennemsnittet for deres arter, nogle lægger på 3 eller flere fødder i et år. Væksten varierer afhængigt af individuel art og type.

Hurtigt voksende frø-frugttræer

Frø-frugt træer holde deres frø i en kerne i stedet for en pit. Arbor Day Foundation identificerer tidlig høst, Golden Delicious og Red Delicious som hurtigtvoksende æblesorter. Bartlett, Kieffer og Orient er hurtigt voksende pære træer, som er den Cleveland, der kan tilføje 4 fod i et år.

Hurtigtvoksende sten-frugttræer

Stenfrugt træer vokse deres frø i en pit, eller sten i stedet for en kerne. Fire fersken sorter gøre Arbor Day instituttets hurtigt voksende liste: Belle i Georgien, Elberta, Golden Jubilee og Hale Haven. Tidlig Golden og Moorpark er hurtigt voksende abrikoser træer. Myrobalaner cherry plum tree, Purpleleaf Sand kirsebær og nogle vilde sorte kirsebær typer er de hurtigste kirsebær.

Hurtigtvoksende Mulberry træer

Rød Mulberry træet vokser 4 til 6 fod om året, til en ældre højde på 40 til 60 fod.

Hurtigtvoksende eksotiske frugttræer

Exotics er mere specialiseret end de mere almindelige frugt typer til rådighed i USA med hensyn til nødvendige vækstbetingelser, normalt tropiske. Hurtigt voksende typer omfatter abiu, chokolade eller sort Sapote, Eggfruit (Canistel) og jackfrugter, den største af alle frugter.

Hurtigt voksende frugt træ pleje

Frugttræer, der vokser hurtigere end andre af deres art kan kræve nogle justeringer i opbinding eller mere mad til brændstof deres vækst. Dog henvise til voksende oplysninger for din specifikke anlæg til pleje retninger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com