Sådan Fix en ubalanceret brusedøren

January 1

Ting bryde i en gennemsnitlig husstand: brændeovne stoppe med at arbejde, skærmen døre behøver reparation og toiletter nægter at skylle. At kunne lave disse små problemer er nyttig viden. Det kan også spare dig en masse penge i det lange løb. Her er en guide til fastsættelse af en ubalanceret brusedøren.

Instruktioner

Fastsættelse af problemet

•Tag et tæt kig på din dør. Hvorfor er det ubalanceret? Hvis du har en dør, der svinger ud, kan feje (gummi strimler på bunden) skal udskiftes. Hvis din dør ruller på plads, rullerne kan brydes eller sporet kan være snavset.

•Hvis problemet er Skorstensfejeren, du kan være i stand til at trække det lige ud. Det kan også have skruer, der holder det på plads. Fjerne dem, så trække ud sweep. Tage det med dig for at få en ny, derefter skæres de nye feje til samme længde. Installere det på døren, pels kant let med Vaseline, og derefter lukke døren og se, hvis problemet er løst.

•Hvis problemet er rullerne, skru døren fra sine hængsler og tage den ud af sit spor. Ren spor med papirhåndklæder, så tjek rullerne sig selv. Hvis de ser slidt ud, erstatte dem (instruktioner vil variere afhængigt af roller du bruger). Når rullerne og sporet er i orden, geninstallere døren og teste den.

•Et sidste grund en dør kan være ubalanceret er sporet er bøjet lidt. Flyt døren ud af den måde (ikke nødvendigt at fjerne det) og bruge din skruetrækker eller et sæt af tang til at forsigtigt bøje spor tilbage på plads. Hvis hele rammen for døren er bøjet, kan du måske gøre noget lignende, men blot at udskifte hele opsætningen kan være det bedste bud.

Tips & advarsler

  • Hvis bruseren stadig lækager, kan du have et større problem end en ubalanceret dør. Kontrollere forsegling omkring døren for at sikre det er stadig funktionel.
  • Hvis rullerne er problemet, Sørg for du får de rigtige til at erstatte dem. Firkantet ruller vil ikke arbejde med spor designet til runde ones.
  • Husk at tørre ud bruseren, inden du forsøger nogen af disse reparationer. Hvis du ikke gør det, risikerer du glider eller forårsage skader på selve brusedøren.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com