Effekten af elektriske bølge på et køleskab

February 13

Når en elektrisk bølge forekommer i en bygning, kan det have en effekt på eventuelle elektroniske vare sat i stikkontakter, herunder apparater såsom køleskabet. Virkningerne af en spændingsbølge er generelt minimeret gennem nogle sikkerhedsanordninger, der er bygget ind i hjemmet til at hjælpe kontrol overspænding, men en dårlig spændingsbølge kan stadig beskadige et køleskab enhed.

Årsager af overspænding

En elektrisk surge i et hjem kan være forårsaget af en række forskellige ting. Hvis du tilslutte for mange emner til den samme stikkontakt og køre elektronik alle på én gang, kan det forårsage en bølge. Belysning strejker direkte til et hjem eller elledninger i hjemmet kan også forårsage strømstød. I nogle tilfælde kan et køleskab, selv være årsag til en bølge. På grund af de høje strømkrav apparatet, når køleskab cykler, kan tænder og slukker automatisk, det forårsage en bølge, der kan vende afbryder eller brænde ud sikringen.

Flipping Breaker

Mange gange påvirker når en elektrisk bølge rammer køleskab, det permanent ikke køleskabs drift. Breaker bokse, som kan normalt findes i ældre huse, hjælpe med at forhindre permanent skade til køleskab og anden elektronik under en spændingsbølge. Hvis boksen breaker fungerer korrekt, når en spændingsbølge bevæger sig gennem den elektriske linje, flips breaker for køleskabet til positionen "Off". Du kan returnere magt i køleskabet ved at vende breaker tilbage til "On."

Køleskab Fuse

Generelt er bygget mere for nylig boliger brug fuse kasser i stedet for breaker bokse til at kontrollere den elektricitet, der kører gennem et hus. Når en elektrisk bølge forekommer i et hjem, i stedet for en breaker flipping til en "Off" position, kan fuse til køleskabet blæse ud. Hvis et køleskab fuse blæser i sikringsboksen af et hjem, skal du erstatte fuse til køleskabet til at begynde at arbejde igen.

Skader på køleskab

En elektrisk bølge, der forårsager faktiske skader på et køleskab er en sjælden begivenhed, men det kan ske, især i tilfælde af lynnedslag. Når denne type af voldsomme opstår, kan det beskadige et vilkårligt antal komponenter inde i køleskabet, herunder sikringer på enhedens kredsløb eller motoren. Nogle af disse komponenter, såsom sikringer, kan udskiftes billigt, men andre kræver en komplet kredsløb eller motor udskiftning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com