Hvordan at slippe af med kakerlakker i dit hjem

January 6

Hvordan at slippe af med kakerlakker i dit hjem

Kakerlakker er grimme, hård, svært at dræbe lille skadedyr. Uanset det sikrende retsmiddel, roaches finde en måde at overleve og trives, udlån tiltro til den vandrehistorie, den eneste levende ting på jorden, der kan modstå nedfald fra en atombombe er kakerlak. Nukleare urban legends er det muligt for gør-det-selv til at slippe af med kakerlakker.

Instruktioner

•Anvend en kakerlak tåget. Foggers frigive en tåge af pesticider i luften, der dræber kakerlakker. Nøje følge producentens anvisninger. Foggers kan beskadige eller ødelægge møbler. Rømme lokalerne--foggers indebære betydelige sundhedsrisici for mennesker og kæledyr. Fjerne elementer - især fødevarer, retter og spise redskaber - fra køkkenområdet før dug.

•Applicer en gel agn, der dræber kakerlakker. Gel lokkemad er effektive mod næsten enhver husstand kakerlak i Nordamerika, herunder den berygtede tyske kakerlak. Anvend gel i revner og fugtige områder hvor kakerlakker samles. Læs og følg alle label retninger; gel lokkemad er nemme at mistolke og er meget giftige.

•Prøv en elektronisk kakerlak killer. Elektronisk roach afskrækningsmidler indeholde ikke de skadelige kemikalier, at andre tilgange, snarere de administrerer en elektronisk ultralyd eller elektromagnetisk lydbølge. Elektronisk kakerlak frastødende/killers kan skade pets' hørelse og mange pest control fagfolk er mistænksom af deres effektivitet.

•Prevent angreb. Lad ikke mad og snavset service ud. Tag papirkurven ud dagligt. Støvsuge ofte dit hjem for at forhindre angreb og for at fjerne partikler at kakerlakker kan spise. Inspicere købmand sække og kasser indført i hjemmet, da kakerlakker ofte angiver hjemmet i emballage. Lukke døre og vinduer til at nægte indrejse til kakerlakker. Reparere utætheder i dræn og badeværelser, der tiltrækker kakerlakker. Fjerne stående vand, muld og brænde i nærheden af huset.

•Kontakt en professionel. Enhver gør det selv-mulighed for at slippe af med kakerlakker i dit hjem kommer med ulemper og kan ikke dræbe hver enkelt skalle i dit hjem.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com