Ørken planter, der vokser godt i skyggefulde områder

January 10

Ørken planter, der vokser godt i skyggefulde områder

Skygge i en ørken er en velkommen lettelse for både mennesker og planter. Der er lige så mange planter, der trives i den ørken skygge i den varme ørken sol. Almindelige ørken planter, der favoriserer skyggen omfatter mange typer af små kaktusser som fishhook, næsten alle sorter af agaver og nogle yuccas. Planter i skyggen er mindre stresset og mister mindre fugt. Skyggen hjælper også planterne fra at blive solbrændt. Jorden i de skyggefulde områder bevarer fugt i længere tid og er derfor køligere end andre områder.

Løvefod

Løvefod (Alchemilla mollis) er en ørken staude, der vokser godt i skygge. Planten blomstrer med gul-grønne blomster i løbet af sensommeren. Løvefod bruges ofte som et groundcover under den filtrerede skygge af større træer og buske. Løvefod vokser til en moden højde af omkring 1 fod med en 2 fod spredes. Den Løvefod tilhører Rosenfamilien. 2 til 4 tommer lange blade af Løvefod er lys grå-grøn og pubescent. Planten vokser i fugtige, frugtbar jord og skygge. Løvefod er tilbøjelige til at være generet root svamp almindeligt forårsaget af over vanding.

Melbærris

Melbærris (Melbærris) er en lavtvoksende evergreen, som gør det meget godt i skyggen. Den 1 tommer lang, læderagtige blade er ovale og fem-grafitmine blomsterne blomstre i lys pink eller hvid. Melbærris blomster mellem marts og juni og de røde bær er omkring 3/8 tommer i diameter. Melbærris trives i tørre, sandede og stenede jorden i ørkenen. Alle dele af planten er nyttig i nogle måde. Bærrene kan spises friske eller kogte, og New Mexico State University bemærker, at rødderne anvendes for at gøre en te, der behandler hoste, og te lavet med stilke hjælper fremskynde inddrivelsen efter fødslen. Bladene bruges også som en traditionel medicin til at lindre blære-og nyreproblemer.

Bear's underkroppræsentation

Bear's underkroppræsentation (Acanthus mollis L.) er en hårdfør ørken staude, som trives i lys til tunge skygge områder i ørkenen. Planten er stedsegrønne og vokser til en moden højde 5 fod med en 3 fod spredes. Bear's underkroppræsentation har klumper af skinnende, grønne blade med høj, 3 fødder spikes af hvide blomster indkapslet i lilla dækblade. I landskabet brug, er anlægget populært bruges på bagsiden af grænser. Bear's underkroppræsentation vokser bedst i dybe, frodige, veldrænet jord og er modtagelige for bakterielle leaf spot og meldug. Anlægget er nemt at pleje og har en gennemsnitlig vand krav.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com