Typer af Agave planter uden torne

May 7

Typer af Agave planter uden torne

Hvis du er en boligejer, der har undgået at landskabspleje med agaver på grund af deres torne, ikke udelukke dem bare endnu. Mens det er sandt, at pasning af agaver med torne kan være en smertefuld erfaring og til fare for børn og kæledyr, er der alternativer. To typer af agaver er sikrere at håndtere; Du skal bare vide, hvilken type at få. Man har meget små tænder, og man er helt thornless.

Agave dæmpe "Fox hale Agave"

Denne prydplante er karakteristisk ved at have en stor roset af bleg blå-grønne blade satte sig på en lang, svungne stilk. Den bløde, kødfulde blade er glat på kanterne. Dens højde varierer fra 2 til 5 fødder. Fra tidlig til sent om sommeren spikes magnetisek bloom med gul-grønne blomster. Når temperaturen dips under frysepunktet, denne art har behov for beskyttelse. I tørretumbler klimaer kræver det lidt mere vand end din typiske agave.

Agave bracteosa "Blæksprutte Agave"

De tynde, blege grønne blade af denne art arch og kurve som tentakler af en blæksprutte. Denne langsomt voksende agave danner klumper af små rosetter hver bedrift omkring 15 bløde blade. Ved modenhed når planten en højde på ca 2 fødder med en 5-mund spredning. I juni og juli, høje stængler af busket cremefarvede blomster blomstre. I modsætning til de fleste agaver, kan denne art blomstre mange gange i løbet af sin levetid. Filtrerede sollys er at foretrække, især i varme klimaer. Men det kan modstå alvorlige fryser.

Agave desmettiana "Glat Agave" eller "dværg århundrede plante"

Hvis du har brug for en agave, der ikke kun vokser godt i jorden, men også i en stor container, er dette et godt valg. Denne lille art når en højde på kun 2 til 3 fødder. Leaf farver spænder fra lys grønlig-gul til mørk blå-grøn. Efter ca. otte år blomstrer den fra slutningen af foråret til forsommeren. Selv om denne agave mangler store torne, har det meget fine tænder og en skarp terminal spike, som du bliver nødt til at klippe ud for at forhindre skade. Det har begrænset kolde tolerance og du bør beskytte det hvis temperaturen kommer under frysepunktet.

Agave schotti

Dette er en lille, græs-lignende plante, sjældent mere end 12 inches lang. Det har smalle, gul-grønne blade med glatte brune kanter. Den blomstrer, der vises fra April til August, er kedelig gul men meget duftende. I meget varme klimaer foretrækker denne agave lys skygge. Men det er meget koldt hårdfør og kan tåle temperaturer langt under frysepunktet. Disse græsklædte agaver gerne sprede i klumper og er god i rocky, lavvandede jord.

Agave vilmoriniana (blæksprutte Agave)

Dette er en stor arter, der vokser ca. 3 fod høj og 5 fod bred. De lysegrønne blade er lang og kurvet som tentakler af en blæksprutte. De er glat med en brun kant. Denne agave terminal rygsøjlen er skarpe men fleksible og du kan klippe det. Efter 7-10 år opstår gul-hvide blomster fra marts til maj på en høj, glat stilk. Du skal beskytte denne agave fra frost.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com