Hvorfor japanske ahorn træ blade dør hurtigt i regn

February 17

Japansk ahorn træ blade dø ikke under regn, men de kan gå til grunde efter at have fået for meget regn. De lavvandede-rodfæstet træer og kan miste bladene hurtigt hvis deres rødder er ved at drukne. Kraftige regnskyl kan også føre til blad tab på grund af svampesygdom, der ødelægger blade. Japansk ahorn træet blade er så dekorative, at det ville være forståeligt, at græmmes hvis det skulle brune eller sværte, så drop inden efteråret.

Japanske Maples

Der er fire grene af familien, japansk ahorn – Acer palmatum er den primære arter, men der er også A. Japonicum, A. sieboldianum og A. shirasawanum--alle er meget dekorative og tilføje drama til landskabspleje. Japanske maples kommer i mange størrelser, herunder dværg arter egnet til container vokser, busk størrelse sorter og lille skygge træer vokser op til 22 fod høje.

Blandt hundredvis af sorter har A. palmatum alene en overraskende vifte af foråret blade farver herunder granat, rød og Rosa-orange samt solid og brogede greens. Det kan også opdeles i to grupper baseret på bladform. Nogle er fanlike eller "håndformede" og andre teknisk kendt som "dissectums," har en fin, lacy look som vandfald, som vokser op til 8 fod høj og har en hængende, grædende ser.

Drukning rødder

Gentagne, tunge regnskyl, der hæve grundvandet kan forårsage lavvandede rødderne af japanske maples at blive vandlidende. Når bladene af japanske maples begynder at brune på tips, de sender ud et SOS, at træets rødder er ved at drukne. Udplantningen træet, så det er hævet højere i jorden kan løse problemet, ifølge Wilson brødrene børnehave hjemmeside.

Dårligt drænede jorde begrænse ilt for at plante rødder, University of Illinois siger, og dette er en del af dør-blad problem. Stående vand, vandpytter og squishy jorden rundt i bunden af en japansk ahorn advarer ikke kun for at drukne, men også betingelser moden til svampesygdomme forårsager blad tab, såsom anthracnose.

Regn og svampe

Spredning af svampe er et fælles problem for mange træer i regnfulde sæsoner. Anthracnose er en form, der er særligt farlig for japanske maples. Det Overvintrer i inficerede kviste og blade som regn og vind sprede sine sporer til ny vækst. University of Rhode Island siger, at ahorn athracnose begynder som lille, tan læsioner på japansk Ahornblade. Som steder går hånd i hånd, de begynder at dræbe bladene og kan endda gøre dem vende sort.

Kontrollerende Anthracnose

Metoder til at kontrollere spredningen af anthracnose omfatter rengøring op gamle kvist og blad rester, der kan havnen sine sporer. Beskæring grene giver det tætte løv af japanske maples med flere luftcirkulation og sollys at skabe tørrere forhold. Også, træer, der er vandes tilstrækkeligt i tørt vejr og befrugtet ophold sundere, University of Rhode Island siger, og tilføjer, at sunde træer er mere succes i kampen mod sygdommen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com