Sådan fjerner klæbende gaffatape fra marmor

January 11

Marmor gulve, bordplader, statuer og andre anlæg, driftsmateriel, selv om smuk, kræver særlig omsorg, når det kommer til generel rengøring eller klæbende fjernelse. Produkter, der er sikre for metal eller træ er ofte uegnede til marmor og andre naturlige sten inventar. Sure rengøringsmidler, endda milde dem lide hvide eddike, kan etch stenen. Dog med en smule tålmodighed og nogle andre enkle, fælles produkter, kan du sikkert fjerne duct tape lim fra marmor--uanset hvor ihærdigt båndet klamrer sig.

Instruktioner

Sådan fjerner klæbende gaffatape fra marmor

•Tag på et par af tunge læder handsker for at undgå at skære dig selv og benytte et barberblad til at opløfte et hjørne af gaffatape.

•Grasp hjørne af gaffatape og trække det op og tilbage for at afsløre mere af sin klæbende overflade.

•DIP en vatpind i mineralske spiritus eller sprit. DAB i udsatte kanterne af gaffatape. Dette vil løsne båndet mellem gaffatape og marmor. Træk, indtil du har fjernet alle af båndet. Du skal muligvis svaber mere mineralske spiritus eller alkohol på den klistrede side af båndet, som du gør så.

•Aftør en klud fugtet med sprit eller mineralske spiritus over limrester på marmor overfladen.

•Tag resterende opløsningsmiddel ved at vaske området med en sæbevand svamp. Skyl af marmor med rent vand og tør med et blødt håndklæde.

Tips & advarsler

  • WD-40 er også effektiv til at fjerne duct tape klæbemiddel. Spray på og tør med en ren klud. Efter fjernelse af lim, vaske området med vand og en mild sæbe og skylles godt. Tør det med en håndklæde for at undgå vand pletter. Hvis limen er ekstra hård at komme i gang, kan du prøve at Goo gået, 3M selvklæbende remover eller et lignende produkt. Læse etiketten for at sørge for, at produktet er sikkert for en marmor overflade.
  • Nogle produkter som citrus-baserede eller sure rengøringsmidler, der er sikre at bruge på andre overflader skader marmor og sten overflader. Altid teste et produkt på et lille område først inden på større områder. Visse opløsningsmidler og deres dampe er brandfarlige. Ikke bruge dem omkring pilot lys eller andre åbne flammer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com