Hvorfor min Hibiscus pludselig taber alle sine blade?

February 19

Hvorfor min Hibiscus pludselig taber alle sine blade?

En plante menes at have sin oprindelse i Kina, hibiscus omfatter et stort antal arter, der primært nyde tropiske landestandarder. Det har ikke forhindret dem, der lever i kolde klimaer indfører anlægget til deres haver. Når hibiscus skal flyttes inden for vinteren beskyttelse, opstår kulturchok.

Vinter ændring

Hibiscus trives udelukkende udendørs i tropiske eller subtropiske placeringer, så dem, der ligger i koldere regioner kræver beskyttelse fra de vinterlige elementer. En hibiscus taber alle sine blade er en fælles begivenhed, som anlægget er anlagt inde for vinteren og modtager mindre sollys. Ifølge University of Illinois udvidelse er leaf tab næsten uundgåelige når hibiscus er læ for vinteren.

Sollys

Opgivelsen af bladene er uundgåelig, fordi denne tropiske plante craves sollys--en situation sandsynligvis ikke vil blive løst i mest kølig landestandarder. Hibiscus bør være placeret for at modtage så meget direkte sollys som muligt og endnu en udnyttelse af supplerende belysning er tilrådeligt. Gødskning og beskæring anlægget i løbet af vinteren vil udløse nogle vækst, og planten vil regenerere dens blade om foråret og en gradvis genindførelse tilbagevenden til udendørs.

Stress

Gulfarvning og opgivelsen af blade på en hibiscus kan også være en indikation, anlægget står en stor mængde af stress. Dette kommer typisk i form af overwatering og overfertilization. Hibiscus kræver en betydelig mængde af hydrering, men det nyde ikke sidder i vand. Dette gælder især om vinteren som de biologiske processer i hele anlægget bremse og det kræver mindre næring.

Sygdomme og skadedyr

Overwatering bringer på root rot, en tilstand, der understreger, at anlægget, får det til at tabe bladene og i ekstreme tilfælde kan være dødelig. En måde at afgøre, om hibiscus er tørstig er at undersøge bladene. Når godt hydreret, udviser hibiscus blade en glans og glød. Hvis de vises sløv, kræver hibiscus vand. Skadedyr som drivhus whitefly kan også foretage rejsen inde med anlægget og fortsætte deres angreb, sutte på bladene af hibiscus og beskadige dem til det punkt, at de falder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com