Forskellige belysning til kælderen

January 14

Belysning kilder du vælger til din kælder påvirke funktionaliteten og udseendet af rummet. Ved hjælp af den tilgængelige naturligt lys, sammen med forskellige lysarmaturer, hjælper dig med at skabe en balance af lys til at lysne en normalt mørke område. For meget kunstigt lys gør undertiden kælderen føler for office-lignende, mens ikke nok lys gør det vanskeligt at nyde din foretrukne aktiviteter i rummet.

Forsænket belysning

Forsænket belysning turneringsplaner er installeret i loftet, så du ikke behøver belysning turneringsplaner hængende ned. Indstillingen forsænket belysning kan fungere godt, hvis du har lav kælder loftet, som du ikke løber risikoen for at støde ind i hængende inventar. Du er i stand til at plads ud den forsænket belysning omkring loftet til mere jævnt sprede lyset, i modsætning til en enkelt overliggende armatur, der har tendens til at koncentrere lys på ét område. Forsænket belysning turneringsplaner kommer i en række forskellige stilarter og finish.

Sporet belysning

Sporet belysning tilbyder en lang strækning af lys, der er justerbar. På de fleste spor belysning, kan lys flyttes ned på længden af banen. Du er også i stand til at rotere lys for at dirigere dem til forskellige dele af rummet. Dette gør det muligt at tilpasse lysniveauet og justere, hvordan lyset er spredt i lokalet.

Opgave belysning

Opgave belysning omfatter alle de mindre lysarmaturer, som du er i stand til nemt at tilføje til rummet. Lamper tilbyder en enkel opgave belysningsløsning til kælderen. Placere dem i nærheden af områder, hvor du typisk sidde eller lave aktiviteter. For eksempel sætte lamper på ende tabeller i nærheden af sofaen. Gulv lamper tilbyder en lysere kilde til lys, og disse lamper er ofte justerbar for direkte lys til forskellige dele af rummet. Tilføje væg sconces for at fremhæve vægkunst og tilføje flere belysning fra væggen. Projektører fastgjort til vægge eller loft også hjælpe direkte lys til et bestemt område.

Naturligt lys

De naturligt lys din kælder modtager, afhænger af antallet og størrelsen af din windows. Undgå at blokere vinduerne, således at den maksimale mængde af naturligt lys kommer ind i lokalet. Hvis du har små vinduer, muligvis en professionel entreprenør til at tilføje flere vinduer eller forstørre de aktuelle windows. I nogle tilfælde kan kontrahenten grave ned under de eksisterende jordoverfladen at skabe dybere vindue wells til at rumme større vinduer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com