Hvordan at rengøre gamle penge pengeskabe

January 16

Hvordan at rengøre gamle penge pengeskabe

Gamle penge pengeskabe er antikviteter, som en gang beskyttet og gemt penge eller andre varer. De var typisk lavet af metaller såsom jern som base beskyttelse. Ifølge Hooger Hyde sikkert havde de også beton, som var designet til brandsikring. Når sikker er rustne, beskidt eller ellers trænger til rengøring, vil det kræve skrubbe.

Instruktioner

•Spray en affedtning renere på sikkert. Hvis sikker har rust på det, skal du bruge en rust renere i stedet til at bryde og fjerne rust. Ellers brug en affedtning renere for at fjerne almindelig snavs og snavs. Tillad renere at sidde for et par minutter så løsner snavs, fedt eller rust.

•Våd krat pad med varmt vand og derefter krat safe. Skyl krat pad hver par minutter for at fjerne snavs, rust eller fedt, der kommer ud. Skrub sikkert, indtil alle snavset er fjernet eller det er svært at fortælle, hvis snavs er fjernet.

•Få klude våd og vride dem ud. Tør ned pengeskab med fugtige klude til at fjerne snavs, rust og vand fra rengøring. Kig på sikkert. Hvis det kræver flere skrubbe, spray renere igen og krat indtil der ikke mere snavs, rust eller fedt. Tør ned med fugtige klude.

•Tør med et håndklæde. Lad aldrig vand at sidde i på en antik penge sikkert. Sikkert er lavet af metal og beton, så vand sidder på sikkert vil forårsage rust og skader.

Tips & advarsler

  • Dårligt rustne antikke penge pengeskabe vil kræve professionel rengøring, fordi de skal bruge professionelle rust-fjernelse værktøjer eller kemikalier, brug i hjemmet kan resultere i skader på sikkert.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com