Farverige blomster til at plante

January 16

Farverige blomster til at plante

Når foråret kommer, kan du male din have med farve. Farverne kommer fra blomster og andre planter. Kig du opnå afhænger af din kreativitet og blomster du vælger. Enårige og flerårige planter kommer i en vifte af farver og teksturer. Ved at blande og matche dem, opretter du en farverig panorama, der lever uden for dit vindue.

Gul

Usædvanligt formede gult flag plante, også kaldet gul iris, tilføjer en subtil skyggen af lysegul til landskabet. Det er store, segmenterede blomster sidder på toppen af 3 til 4 fod stængler. Tre af segmenter kurven nedad, forblive mens de resterende tre oprejst. Flere blomster vises på hver stængel. Denne urteagtige staude når en højde på op til 4 fod og er tørke tolerant. Det foretrækker også tempereret klima. Det gule flag er ikke hjemmehørende i USA, men det vises på mange områder.

Blå

Tilføje rækker af farverige klokker din have ved at plante klokke. Også kendt som Engklokke, denne plante producerer klokkeformede blomster belagt med blå. Hver stængel indeholder flere blomster, der hænge ned og efterligne udseendet af ægte klokker. Selv med flere klokker per stængel, de robuste stilke ikke bøje fra vægten. Blomstrende opstår i løbet af forsommeren og slutter før efteråret hvis du regelmæssigt fjerner brugte stængler. Klokke vokser med en medium hastighed og kræver gennemsnitlige vanding. Finde det i amerikanske Institut for landbrug plante hårdførhed zoner 3 til 8.

Rød

Roser er ikke kun røde blomster i haven. Dahlia, fra kultivar biskop af Churchills, bringer forår og sommer liv med sin medium-rød, dobbelt blomstrer. Kringlet formet med frodig, mørk centre, vises blomsterne i slutningen af sommeren og senest til efteråret. Planten har et par skadedyr, som larver og snegle, og meldug kan være et problem. Denne dahlia er en vinder af Royal Horticultural Society's "tildeling af haven fortjeneste."

Orange

Cosmos plante, bringer fra den kosmiske Orange kultivar, lyse orange til din have mix. BBC kalder det, "En prisvindende stamme." Kosmos trives i miljøer, der har dårlig jord og foretrækker masser af sollys. Planten vokser fra 12 til 22 inches høj. Dens lange stængler og rige orange farve gør det glimrende til udskæring.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com