Sådan hæves jordbær planter

January 23

Sådan hæves jordbær planter

Der findes mange sorter af jordbær til hjemmet gartner, med forskelliger velegnet til næsten alle områder i USA. Jordbær er klassificeret som juni-bærende, dag neutral eller nogensinde-bærende sorter. Juni-bærende producere en afgrøde jordbær om året, i slutningen af foråret eller i forsommeren. Nogensinde-bærende og dagen neutral sorter producerer frugt toppede i begyndelsen af sommeren og fortsætter gennem efteråret, ofte sporadisk. Plante jordbær hvor de modtager de fleste solen (mindst 6 timer dagligt) og sørg for, at jorden er sure og tilbyder god dræning.

Instruktioner

Plantning af jordbær

•Plant jordbær i det tidlige forår, som foreslået af den University of Illinois. Eller så snart jorden er blød nok til at være dyrket.

•Drej over jorden i området plantning til en dybde af mellem 8 og 10 inches. Mix i jorden 4 til 6 inches af kompost, rådnet gylle eller andet lignende materiale. University of Illinois antyder, blande en 10-10-10 gødning i jorden i området plantning ned til en dybde på mellem 6 og 8 inches.

Mounded •Kontroller god dræning ved at oprette rækker, der er 5 til 6 inches høj og omkring tolv til seksten inches lang. Hver række skal være fordelt 2 til 3 fødder fra hinanden. Hvis jord afløb godt, Opret flad rækker, der er 2 til 3 fødder fra hinanden.

•Dig huller til dine jordbær planter, der er to gange bredden, men den samme dybde af de voksende containere. Plads hvert hul 14 til 18 inches fra hinanden.

•Tag et jordbær plante fra dets beholder. Hvis fjernelse fra en plante celle, tvinge jordbær planten op fra bunden af cellen. Hvis fjernelse fra plastic Potter, lå pot på sin side. Strike nedad med din murske Langs randen af puljen til fjern forsigtigt jordbær planten fra dets beholder.

•Indstil den jordbær plante i den tidligere dug hul. Kontroller, at du ikke plante jordbær for dybt. Sørg for at holde kronen af planten (kronen er, hvor stamme og rod ordning deltage) sidder lidt over niveauet for de omkringliggende havejord (omkring 3/4 til 1 tomme højere så den omgivende jord). Fjerne eller tilføje jord i hullet, indtil du er sikker på, at jordbær planten sidder i en god højde.

•Scoop i haven jord omkring anlægget jordbær og tamp det fast omkring hele anlægget. Vand hver af de plantede rækker grundigt. Så vandet kan løbe langsomt på hver jordbær plante. (Se afsnittet tips for mere information om pasning af jordbær).

Pleje af jordbær planter

•Maintain den korrekte jordens pH-værdi. Ifølge North Carolina State University skal jordbær jord pH mellem 5,5 til 6,5. Spørg din lokale landbrugs udvidelse kontoret for Sådan kontrolleres pH-værdien af din jord.

•Tilvejebringelse masser af vand i løbet af deres voksende sæson. Jordbær er lavvandet rodfæstede planter; vand dem til de modtager svarende til mindst 1 tommer vand pr. uge.

•Mulch jordbær om vinteren. Sprede 4 til 6 inches af halm eller lignende materiale omkring dine jordbær. Fjern barkflis fra jordbærrene i foråret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com