Sådan oprettes en hævet beplantning seng

January 27

En plantning højbed er en fantastisk løsning for klippefyldte områder eller dårlig jord. Derudover højbede har en længere vækstsæson, jorden varmer hurtigere og frysere senere end den overflade jord. Et højbed vil også gemme din ryg og er mindre tilbøjelige til at bukke under for ukrudt. Disse enkle trin vil hjælpe dig med at oprette en fantastisk plantning højbed.

Instruktioner

•Vælg tømmer for størrelsen af haven du ønsker. Når du vælger en størrelse, mener, at det for at du nemt kan nå hele ting skal ikke dybere end 3'. Længden kan være så lille som du ønsker, men bør ikke være længere end 8'. Højden afhænger af flere faktorer. Overveje root dybden af hvad du voksende. Er det OK for rødderne at strækker sig under sengen, eller ønsker du din seng for at være høj nok til rødderne skal indeholde? I min fotografi, valgte vi at bruge 2 12" planker, stablet oven på hinanden, for i alt 24" i højden længere end dette vil kræve yderligere afstivning til at forhindre, at træet fra bøjer udad. En vandfast træ er, hvad du leder efter noget, som du vil bruge til et dæk. Hvis du har lyst, kan du forsegle træet selv, men vælger en naturlig fugemasse, som er ugiftige til planter. Hardware butik vil hjælpe dig med at finde noget passende.

•Hav tømmer butikken skåret træ for dig. Dette vil spare dig for en masse tid og energi og også gør det nemmere at transportere træet tilbage til din placering.

•Saml planker "mursten stil". Hermed mener jeg, at du vil forskyde hjørner for at distribuere belastningen på træet mere jævnt. Ved hjælp af metal hjørnebeslag og træskruer holder brædderne sammen sikkert.

•Measure nok skærmen til at dække hele bunden af din seng. Anvende hæfteklammer hver 6"- 8". Sørg for at trimme væk overskydende, da det kan være skarpe og udgøre en fare.

•Tilføj nok fylde jord at nå næsten toppen. Du kan bestemme, hvor meget du vil bruge ved at finde kubikfod af dine planter. Hvis det er 1'x 3' x 8' du ønsker skal 24 kubikfod. For en lille planter kan du sikkert købe sække og fylde dem selv. Hvis du laver en stor have, kan du overveje at checke med landskabspleje virksomhed og at have den rigtige mængde leveret via lastbil. Vand jorden før plantning. Dette vil gøre det muligt snavs til at bilægge. Når jorden liggende, skal du muligvis rake det for at oprette en plan overflade velegnet til udplantning.

Tips & advarsler

  • Teste jorden ved hjælp af et PH tester fra din haven forsyning butik. Dette vil hjælpe dig ændre jord korrekt for de planter, du voksende.
  • Maleri ydersiden af sengen vil udvide det liv.
  • Altid bør udvises forsigtighed, når du bruger el-værktøj. Beskyttelse af øjne og handsker anbefales.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com