Hvordan du fjerner pletter fra marmor toppe

January 29

Hvordan du fjerner pletter fra marmor toppe

Marmor bordplader og forfængelighed toppe er klassiske middel til dressing op i ethvert rum i hjemmet. Marmor er en blød, naturlig sten, der kan tage en høj polish og kræver en masse pleje. Fordi marmor er bløde og porøse, kan det absorbere vand, urenheder og pletter, berøver det dets glans og finish. Hvis du har en marmor top, der er farvet, kan overfladen rengøringsmidler ikke gøre arbejdet. Omslag er nødvendige for at bringe pletter eller pletter op til overfladen og fjerne dem.

Instruktioner

•Spray marmor renere på overfladen af marmor top. Buff marmor med en blød klud til at fjerne støv, snavs og overflade pletter og forberede grødomslag marmor. Marmor renere kan ikke fjerne pletten, men det vil fjerne enhver overflade snavs, der kan forstyrre grødomslag.

•Mix grødomslag pulveret med vand ifølge de retninger for at danne en pasta. Sprede pastaen over pletten i en tyk, selv lag og dække det med plastfolie. Lad grødomslag sidde uforstyrret på pletten for op til en time.

•Tag plastic wrap og tørre væk grødomslag med en blød klud skyllet i rent vand. Spray marmor igen med marmor renere for at fjerne overskydende grødomslag og eventuelle rester, der grødomslag har bragt til overfladen af marmor. Buff marmor indtil tør.

•Seal marmor top mod yderligere farvning. Male på den marmor sealer og lad det sidde uforstyrret i 10 minutter. Buff væk overskydende med ren klud.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com