Ideer til Canopy senge

March 8

Canopy senge har eksisteret i lang tid. Oprindeligt, himmelsenge holdt koldt ud og kropsvarme i mens nogen sov. Nu købe folk himmelsenge, fordi de er smukke og stilfulde. Den faktiske dækning af en sengehimmel seng kan passe ind med indretningen af ethvert soveværelse. Find den perfekte baldakin til din seng, bruge nogle af disse ideer.

For en pige

Den typiske baldakin for en lille piges værelse bruger flæser og blonder. Købe eller gøre en baldakin i alle forskellige farver med blonder og flæser, der hænge ned flere inches fra kanten af baldakinen. Brug lyse farver og luftige stof til at gøre en lille pige, føler mig som en prinsesse.

Skru en øje krogen i loftet over midten af sengen. Gøre et stof baldakin, der er en lille smule større end den faktiske baldakin del end normalt. Vedhæfte en plastik o-ring til midten af udhæng på toppen af sengen. Hænge o-ring på øjet krog for at oprette et slot.

For en dreng

Gøre et telt-lignende dækning for den lille dreng sengehimmel seng. Bruge letvægts stof som nylon eller endda en mesh stof, der ligner en jungle telt. Sy op tre sider af teltet. Installere en lynlås på den fjerde side for en åbning. Du kan også bruge tiebacks for en endnu nemmere åbning foran teltet.

For voksne

Vælg et stof mønster, der passer til indretningen af rummet. For et par soveværelse, vælge ensfarvet stof eller striber. Brug bare en strimmel af stof og lægger det på de fire stillinger i sengen ved hjælp af thumbtacks. Sørg for at det er stramt at forhindre sagging i midten.

Bruge noget andet udover stof. Købe og bruge bambus nuancer som baldakinen for seng til en tropisk look.

Gøre elegante gardiner. Købe fire o-ringe og vedhæfte en på hver af de fire stillinger. Måle op og omkring en af langsiderne af sengen. Skær to forskellige stykker stof til denne længde. Måle op og omkring den korte side af sengen. Skær to flere stykker af stof til at længde. HEM hele vejen rundt i kanten af alle fire stykker. Fodrer dem gennem o-ringe og give stof til at hænge frit.

Dække sengen helt. Fastgøre bruser gardinstænger hele vejen rundt indlæg af sengen. Gøre og hænge gardiner, der hænger fra toppen af sengen på gulvet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com