Ohio planter for regnen haver

February 2

Ohio planter for regnen haver

Regn haver er landskabet funktioner designet til at beskæftige sig med nedbør afstrømning i byområder. Ved at skabe en have i et lidt skålformet område, er regn haver designet til at langsomme vandafstrømning i storm afløb og filtrere forurenende stoffer naturligt, før vandet når vandforsyningen.

Funktion

Med tunge aflejringer af ler kører gennem jorden i Ohio, rain gardens er et af mange værktøjer foreslår Ohio State University's Cooperative udvidelse Office at bruge til at fange og filter vand. Ordentlig jord ændringsforslag til at hjælpe med at bryde op clay er stadig afgørende for haverum sundhed.

Ohio indfødte stauder

Planter hjemmehørende på Ohio's USDA hårdførhed zoner 5 og 6 er de bedste valg af planter til brug i regn haver. Native planter er allerede akklimatiseret til de indfødte jord og klima forhold og generelt kræver mindre vand og gødning til at trives. Populære valg omfatter black-eyed susan, rød solhat, Daglilje, cardinal flower, blødende hjerte, shasta daisy, haven floks, delphinium, Gyldenris, aster og sundrops.

Wildlife

Give din regn haven dobbelt told ved at vælge planter, der giver husly, mad og beskyttelse for vilde dyr såsom sommerfugle, insekter og kolibrier. Blot at tilføje fugl foderautomater og en birdbath i nærheden tilføjer charme og inviterer en bred vifte af fugle til din have.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com