Sådan Pot en tønde kaktus

March 12

Sådan Pot en tønde kaktus

Tønde cactus vokser op til 5 fod høje og 2 fødder bred i en cylindrisk eller runde form. Når det opbevares i Potter, bo tønde kaktus lille---nogle som små som et par inches høj og bred. En stor tønde kaktus tilføjer en slående visuelle til udendørs områder i varme, tørre klimaer. Som en stueplante kræver en potteplanter tønde kaktus lidt pleje. Cactus lider ofte under våde rødder, som resulterer i en stresset plante. Ved hjælp af den rigtige pulje og indstøbning materiale er kritisk, når de vokser en tønde kaktus i en container.

Instruktioner

•Vælg en pot, der er 2 inches større i diameter end den tønde kaktus. Terra cotta, keramik, plast, metal og træ alle gøre god plantning pot materialer så længe puljen har en eller flere huller i bunden for dræning.

•Fyld bunden af puljen med en 1/2 til 1 tommer lag af grus. Bruge grus lidt større end dræn hullerne i bunden, eller på store gryder med større huller, Læg et stykke af keramik eller en flad klippe over hullerne før du tilføjer grus.

•Tilføj en jord blandes der består af en del sand, en del sphagnum og én del perlite oven på grus lag til at fylde gryden halv fuld.

•Tag på tunge læderhandsker før håndtering cactus for at beskytte hænderne mod de skarpe pigge. Skub den tønde kaktus ud af potten, børnehave eller ud af sin nuværende pot, og placere den i den nye plantning pot.

•Holde kaktus så at området hvor rødderne og stilken deltage er 1/4 til 1/2 tommer under læben af puljen. Fjerne jord fra rødderne eller tilføje mere jord som nødvendigt, indtil kaktus sidder på sin egen højre niveau. Fyld puljen til bunden af kaktus stilk med ekstra jord blanding.

•Tryk på ned forsigtigt på jorden med hånden. Løbe vand langsomt ind i beholderen indtil det fylder rummet mellem toppen af linjen jord og læbe af puljen og så vandet kan løbe igennem. Placere potteplanter tønde kaktus i et sted, der får fuld, lyse sollys.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com