Sådan får du Ice Off et Metal tag

February 5

At fjerne en ice oprustning fra enhver tag er altid farlige, men især så med et metal tag. Hvis dit hus er forkert isoleret, kan varm luft undslippe langs kanterne af tag udhæng delvis smelte sne, som frigives som temperaturen falder og former en is-dæmningen langs tag kant. Is-dæmningen holder tilbage store mængder af sne, som kan bygge til farlige dybder. Hvis dæmningen pauser, kan en stor vægten af sne og is glide ud fra taget og beskadige ting nedenfor eller sårer nogen stående i nærheden. Husk, metaltag er glat, og et dias er nem at starte. Stor solid is patches bør fjernes af professionelle med professionelt udstyr og uddannelse.

Instruktioner

Sikkert at fjerne iskapper

•Following stort snefald, kan det være nødvendigt at fjerne show, der har bygget på dit tag, før det bliver alt for dyb og farlig. Hvis du arbejder på taget, altid begynde øverst og arbejde mod bunden hvis du starte fra bunden, kan du bryde løs is eller sne dæmninger tilbageholder arket is og sne. Dette kan forårsage hele vægten til at glide på en gang. Også, hvis du er i bunden, kan øverste sneen bryde løs falder på dig eller udskæres stigen væk under dig. Start fra højderyggen af taget. For at komme dertil, klatre op fra udgangen og ikke over isen. Vær sikker på at bære sikkerhedsseler og være sikkert hæftes.

•Tag så meget sne som muligt før du gå efter isen. Skovl eller feje så meget sne som muligt mod siderne til at holde fra at bryde isen dam løs, før du er klar til at styre diasset. Sidder på taget, mens arbejde giver dig bedre kontakt med tag, lægger mindre pres på din sikkerhedssele og lægger mindre vægt på eventuelle underliggende indlandsis.

•Break op resterende isen arbejder oppefra og ned. Du kan bruge glat tag og resterende is nedenfor som et dias for at fjerne stykkerne, som du bryde dem. Sørg for at du har et klart område nedenfor, ikke vil blive beskadiget af små stykker af is glide af taget, som du chip dem væk. Brug en lys forhammer eller tunge tagdækning hammer til at bryde isen. Metaltag er fleksible og vil bøje, tillader is hen til knæk når tappet. Fjerne små pletter af is på et tidspunkt ikke kan fremkalde en stor slide.

•Break op tyk is, hvis det er så tung det vil forårsage mere skade ved at efterlade det i sted end hvis det er fjernet. Endnu bedre, kalde en professionel for at fjerne den. Tykke is kan modstå bryde, og bruger skarpe eller tunge redskaber til at bryde op arket kan beskadige taget mere end venter og beskæftiger sig med det senere.

•Tag is dæmninger langs tag kant så enhver yderligere sne og is vil glide ud glat tag.

Tips & advarsler

  • Undgå at bruge kemiske forrudevaskere og salt, der kan misfarve eller korroderer tag, skader planter nedenfor og forårsage is til at glide i en ukontrolleret måde.
  • For at undgå at beskadige taget, undgå at bruge akser, sne pigge, kædesave, økser eller andre skarpe eller tunge værktøjer. Vær ekstra forsigtig med stiger. Arbejde med en partner med sikkerhed reb og tage ekstra forholdsregler. Når du bruger metal eller våde værktøjer, bruge ekstrem forsigtighed nær stærkstrømsluftledninger linjer eller magt kasser. Tag ikke skrabe, når de forsøger at chip off ice at undgå at skabe tag lækager. Undgå forsøger at fjerne sne og is ark ved at opvarme området. Dette kan forårsage en stor tung slide, der kan skade planter, dyr, mennesker og inventar nedenfor, ikke at nævne tag, som isen fangster på tagrender og lufte fittings som det dias.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com