Hvordan du indstiller stål hegnspæle

March 15

Den relevante metode for fastsættelse af stål hegnspæle i jorden varierer, afhængigt af typen af post og formålet med dit hegn. Midlertidige stål stillinger som T-stillinger er tynd og let, så du kan køre dem i jorden manuelt snarere end at skulle grave et posthole. Permanent stål stillinger såsom dem anvendte med chain link hegn har tykkere diametre og normalt ikke kan være bankede lige ind i jorden, så de kræver vædret grus og jord til at holde dem på plads.

Instruktioner

Permanent stål hegnspæle

•Dig et hul i jorden på først post placering med en clamshell posthole digger. Som hovedregel, bredden af posthole bør være tre til fire gange diameteren af stillingen og hullet skal være dybt nok til at indeholde 1/3 af post's højde. For eksempel, hvis du konfigurerer 2-tommer-diameter stål stillinger denne foranstaltning 6 fod lang, så posthole skal være ca 6-8 inches bred og 2 fod dybt.

•Sprinkle 1-2 inches af løs grus i bunden af post hul. Indsæt base af stål hegn post i post hul. Stå post oprejst og hvile et niveau på siden af post til at kontrollere, at stillingen er lige i hullet; Skift indlæg for at rette det, hvis det er nødvendigt. Har en hjælper holde stillingen på plads.

•Shovel 5 inches af løs grus ind i hullet omkring omkredsen af stål post. Tamp grus fladt rundt indlæg med en stampning stang. SCOOP 2 til 4 inches af løs jord ind i hullet på toppen af grus; Tamp jorden fast med stampning stangen. Gentag de vekslende lag af grus og jord, indtil du har tilbagefyldt hele hullet. Gentag denne hele installation proces for hver af de resterende stål hegn stillinger.

Midlertidig stål hegnspæle

•Tryk på base af stål post mod jorden ved den første post placering. Slip en manuel post driver over toppen af stillingen og forstå driver håndtag at trække stillingen oprejst.

•Tryk driver fast flere gange på toppen af stillingen til at skubbe indlæg flere inches i jorden. Kontroller, at stillingen er niveau og justere det, hvis det er nødvendigt. Forstå indlæg driver håndtag fast og bringe driveren i luften.

•Træk post driver ned fast til at smække toppen af driveren ned på toppen af stillingen. Gentag denne dunkende proces for at drive stål-indlæg 12 til 18 inches ned i jorden. Gentag denne installation proces for hver resterende stål indlæg.

Tips & advarsler

  • Ved hjælp af grus og godt afdrypning jord i stedet for cement til permanent stål indlæg minimerer din out-of-pocket hegn udgifter og kræver mindre arbejdskraft, især hvis du skal flytte eller udskifte hegnet på et senere tidspunkt.
  • Sæt alle stål Hjørnestolperne først. Derefter køre et stykke sejlgarn mellem Hjørnestolperne for at give en guidewire for fastsættelse linje stillinger i en lige linje, som gør dit færdige hegn mere attraktiv.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com