Kaniner spiser min Bean planter

March 15

Kaniner spiser min Bean planter

Kaniner er ikke ofte forbundet med farlige dyr; men de kan være ødelæggende for bean planter. Heldigvis er der måder at frastøde kaniner uden brug af giftige kemikalier, der kan skade dem eller andre skabninger. Hvis dine bønne planter bliver angrebet, identificere synderen. Kanin-frastødende metoder fungerer muligvis ikke på andre skadedyr, der angriber bean planter.

Identifikation

Hvis kaniner har været at angribe dine bønne planter, vil tegn være indlysende. I modsætning til andre have skadedyr spiser kaniner størstedelen af bønne plante blad i stedet for at forlade små huller i bladet. Kaniner, for det meste vil ikke mætter bean planter i løbet af sensommeren og efteråret. En måde at fortælle, hvis kaniner har angrebet din bean planter er at kigge efter kanin affald i området. Kanin affald er ikke større end en ært og er brun. Da kaniner står kun 2 til 3 fødder høj, vil de skader, de forårsager at en bønne plante ikke overstige denne højde. Så hvis skade på en bønne plante findes 4 fod fra jorden eller højere, odds er en kanin var ikke involveret.

Hvidløg løsning

Hvidløg olie spray kan frastøde kaniner fra et hjem haven. Tage 3 ounce af hakket hvidløgsfed og kombinere det med 1 ounce af mineralsk olie. Tillad denne blanding til at suge i mindst 24 timer før belastende. Bland 2 kopper vand, 1 tsk af fisk emulsion og 1 tbsp. castille sæbe i en anden beholder. Bland disse to concoctions. Holde denne løsning i et forseglet glasbeholder. Sted 2 tbsp. blanding og 2 kopper vand i en sprayflaske og spray det omkring bønne plante for at holde kaniner væk.

Æg løsning

Æg kan bruges som en naturlig myggebalsam til kaniner. Tage to til tre æg og pisk dem sammen. Placere dem i en gallon af vand. Placer denne blanding i en sprayflaske og spray dit bean planter samt omkringliggende områder, at holde kaniner væk. Denne blanding bør holde bønne planter sikkert for omkring to uger. Regnen vil vaske denne blanding væk, så genanvende efter en storm. Hvis kaniner begynder at dukke op inden for to uger, og det har ikke regnet, Anvend flere af blandingen til planter og de omkringliggende områder.

Andre løsninger

Eddike kan frastøde kaniner i et hjem haven. Tage 1/2 af en majs cob og suge det i et glas med eddike i fem minutter. Placer dyppes stykker af majs cob rundt i haven. Majs cob bør være re dyppet i eddike en gang hver anden uge. Husholdningernes peber--som rød peber, sort peber og cayennepeber--drysses rundt i haven vil også holde kaniner væk. Løg, skåret i skiver og spredt rundt bønne plante, vil også afvise kaniner.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com