Pleje af fetaost

March 21

Lavet af mælk fra geder, får eller køer, er feta en tangy blød ost. Almindeligt smuldrede oven på græske salater, tilføjer fetaost også smag til burgere, sandwich og andre fødevarer. I modsætning til hårde oste har fetaost ikke en lang holdbarhed. For den bedste smag, forbruge fetaost senest tre dage efter købet. Det er muligt at holde det i køleskabet i en længere periode, eller at fryse det, med korrekt håndtering. Altid holde feta nedkølet.

Instruktioner

•Wash en glasbeholder, som har et lufttæt låg i varmt, sæbevand vand. Skyl beholderen med vand og håndklæde tørre. I modsætning til plastic containere, vil glasbeholdere ikke overføre lugte til fetaost.

•Tag fetaost ud af emballagen. Sted fetaost inde ren glasbeholder. Hæld den saltlage, der kom i pakken feta ost i containeren. Hvis osten ikke kom i saltlage, Bland 1 gallon af vand med 1 lb. kosher salt. Hæld blandingen over fetaost.

Uddelingen låget til glasindsatsen. Sted i lufttæt beholder i dit køleskab i op til tre måneder. Regelmæssigt kontrollere fetaost. Hvis tegn på skimmelvækst vises, Kassér alle fetaost. Ikke bare skære ud formen.

•Freeze fetaost ved afdrypning alle brine-- eller andre væsker-- og wrap fetaost stramt i plast fryser wrap. Frysning fetaost vil få det til at miste nogle af dens smag og konsistens, så det er bedst at bruge feta i kogte retter efter frysning det.

Tips & advarsler

  • Nyfødte, ældre, gravide kvinder og folk, der lider af en uge immunsystemet bør ikke spise fetaost, medmindre det er pasteuriseret.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com