Hvordan til at fjerne røg lugt fra en lædersofa

April 23

På grund af eksponering af cigaretrøg eller som følge af en brand, er lugten af røg ikke noget, du vil knytte sig til dine møbler. Mens at fjerne lugten af røg fra enhver møbler kan være en udfordring, lædermøbler tendens til at være særligt vanskelige at rengøre uanset situationen. Heldigvis er det muligt at fjerne lugten af røg fra din lædersofa, hvis du er villig til at anvende selv.

Instruktioner

•Aftør ned din lædersofa med et fugtigt (ikke vådt) klud. Skyl klud adskillige gange under hele processen, således at du simpelthen ikke spreder røg lugten omkring. Før du fortsætter til trin to, Tillad din lædersofa til tørre.

•Work en meget lille mængde af sadel sæbe i en ny, ren, fugtig klud.

•Tilføj en lille mængde vand på kluden, der indeholder den sadel sæbe og arbejde energisk at opbygge en rig lather.

•Rub klud ind i sofaen i en cirkulær måde. Gør dette over hele overfladen af lædersofa. Du bliver nødt til at tilføje flere sadel sæbe og vand på kluden (eller til en ny klud) til at udføre dette trin. Når du har fuldført processen med sadel soaping hele sofaen, lad det lufttørre helt.

•Fjern den tørre sadel sæberester fra lædersofa med en ny, tør klud.

•Efter alle sadel sæberester er fjernet, buff hele lædersofa med en ekstra tør klud. Dette vil give sofaen et nyt udseende glans og bør fuldføre processen med at fjerne de resterende røg lugt.

Farvningsretning på sværhedsgraden af den røg lugt, skal du gentage processen et par gange til helt udrydde lugten.

Tips & advarsler

  • Bruge høj kvalitet sadel sæbe og fnugfri klude til at fremskynde processen med at fjerne røg lugt fra din lædersofa. Hvis du er ryger, beskytte dine dyre og værdifulde lædermøbler med høj kvalitet møbler dækker eller ryger udenfor eller i andre områder af huset. Som et alternativ til rengøring din lædermøbler dig selv, kan du gemme din ryg af at have det professionelt rengjort. Selvfølgelig, er går denne rute ofte dyrt.
  • Brug ikke våde klude på ethvert tidspunkt under denne proces. Overdreven mængden af vand vil beskadige din lædersofa (engang uopretteligt). I tvivlstilfælde, fejle på siden af forsigtighed.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com