Hvad til brug i en langsom gulv afløb

March 22

Hvad til brug i en langsom gulv afløb

Afløb vedligeholdelse er en alvorlig sag. Ingen ønsker rod og besvær, endsige de uhygiejniske aspekter af en tilsluttet og overfyldte afløb. Rent ud sagt, er afløb der for en grund. Hvis de ikke klarer sig, mange andre problemer kan opstå, blandt dem skimmel og meldug. Du kan rydde en langsom afløb hurtigt med brug af en slange eller en snegl, der kan købes hos enhver isenkræmmer eller lejet en udstyr levering sted.

Unclog naturligt

Afløb kan holdes årligt af fagfolk, der vil slangen dem ud, men det kan være dyrt. Hjem anvendelser af naturlige bakterier og nogle sikkert kemiske formler tilbyde sammenlignende effektivitet og kan gøres ved at du i din egen tid. Prøv at hælde kogende vand i afløbet til at smelte og løsne klæbende oprustning, venstre af sæbe. Sætte 1/2 kop bagepulver og 1/2 kop eddike i afløbet. Dette medfører en skummende handling, der kan bryde og fjerne mange træsko. For regelmæssig vedligeholdelse, købe enzymer eller naturlige bakterier til at sætte i afløbet månedlige og nedbryde eventuelle rester, der kan bygge ind i en træsko.

Mekaniske indgreb

Et afløb slange eller snegl er et fremragende værktøj til rivning ud en tilstoppet eller langsom afløb. Det har en langt kabel, der spoler ved en hjul, enten manuelt eller elektrisk. Du fodrer slutningen i drænhul og skub kabel i så langt som du kan. Elektriske dem har en masse magt og skære tips, der vil kede ud træsko. Manualen kan gennemtrumfe lille træsko eller trække ud messer som klumper af hår. Udstyr er ikke svært at bruge og er billigt at leje. Hvis din VVS er udsat for tilstopning, kan det være klogt at købe en moderat prissat model. Det vil sandsynligvis betale for sig selv på ingen tid.

Knagerække

Det kan lyde mærkeligt, men et renseri wire bøjle er en af de mere handy husholdning værktøjer. Snoet bøjlen, så du har en lang håndtere og lidt ret hooked slutningen. Indsæt den krogede ende i afløbet og fodre den i. Hvis afløbet er tilstoppet højere i VVS, wiren vil fange hår, legetøj eller hvad blokerer dræning og du kan trække det op igen. Det er en bagatel ulækkert og lavteknologiske, men det virker for mange forhindringer.

Den dårlige ting

Selvom du kan forsøge at gå let på miljøet, hvis du har udtømt alle andre metoder og er stadig opfyldt med en langsom afløb, kan du nødt til at ty til en kommerciel drain renere. Disse er ætsende og kan medføre langsigtede skader til plastrør, så du ikke bør bruge dem ofte. Bruge produktet én gang og derefter skylle med kogende vand. Hjælpe tilstoppe gennem med en stemplet, hvis du har stående vand. Derefter følger god vedligeholdelse og bruge godkendte sæber, der ikke forårsage oprustning, så du ikke behøver at ty til tunge kemiske produkter igen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com