Hvor du vil placere røgdetektorer i værelser med en overdækket loft

February 17

Hvor du vil placere røgdetektorer i værelser med en overdækket loft

Overdækket lofter kan give en nydeligt opgradering til værelser med utiltalende konstruktion eller til give kontinuitet for Boligindretning temaer. Installere disse æstetiske opgraderinger skal være i overensstemmelse med statslige og lokale sikkerhedsforskrifter, herunder placering af røgalarmer. Brandtekniske regler kan gøre det vanskeligt for designere at tilføje overdækket lofter til et designprojekt afhængigt af størrelsen af bygningen.

Værelse placering krav

Hver stat i hele landet har lovgivning om placering af røgalarmer i boliger og virksomheder. For eksempel, ifølge Colorado Division of Fire Safety, skal husejere placere røgalarmer på hver hjem niveau, udenfor sovende områder og indenfor enkelte soveværelser. Der er ingen regler eller love i enhver stat, der specifikt kræver installation af røgalarmer på lofter. Renoverede værelser, herunder dem med overdækket lofter, ændrer ikke disse placering krav.

Stat lov undtagelser

Selv om medlemsstaterne ikke har love at kræve placering af røgalarmer på lofter udelukkende, begrænser stater hvor boligejere, udlejere og virksomhedsejere kan placere disse brand sikkerhedsanordninger. For eksempel, ifølge Georgien brand Marshal's kontor, skal bygningsejere montere røgalarmer på lofter eller vægge i centralt beliggende områder i boliger hvor flere værelser konvergerer. Dette giver bygningsejere stadig overholde statslige ordninger uden at placere røgalarmer på overdækket lofter, som ikke må være solidt nok til at bære vægten af udstyr.

Undgå kraftig luftstrøm

En overdækket loft kan ændre luftstrømmen mønster gennem et rum, især når der er plads mellem den virkelige loft og den nye tilbygning. Stater over hele landet, herunder Kansas og Maryland, har regler kræver røgalarm placering til at undgå områder af overdreven eller unaturligt luftstrøm. Dette sikrer en røgalarm kan faktisk registrere røg bevæger sig gennem et bestemt område af et hjem uden det blæser forbi på grund af kraftig luftstrøm. Placere en røgalarm lige under overfladen af et overdækket loft kan lade enheden til at udføre sit arbejde uden hindring.

Enhed konnektivitet krav

Røgalarm tilsluttet et centraliseret system kan advare beboere i en brand uanset placering, fordi alle røgalarmer gå ud, selv om kun én aktiveres. Flere stater, herunder Kansas, Idaho og Massachusetts, kræver sammenkoblede røgalarmer for boliger i mere end en beboelig etage. Overdækket lofter måske ikke være muligt i bygninger med disse krav, hvis bygningsejere skal arbejde sammen med eksisterende elektriske ledninger i loftet for at sammenkoble alle nødvendige røgalarmer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com