Sådan fjernes mug fra træ i en krybekælder

April 25

De største problem steder for skimmelsvamp i et hjem er køkkener, badeværelser og gennemsøgning mellemrum. På grund af potentielt høje niveauer af fugtighed, dårlig luft omløb og varme eller kølige temperaturer, skimmel er tilbøjelige til at vokse i disse områder, uden regelmæssig rengøring. På hårde overflader såsom plast eller glas, en kraftig rengøring kan gøre tricket, men få mug fra træ kan være lidt mere vanskeligt, da træ er porøs og kan absorbere støber, der har været der et stykke tid.

Instruktioner

•Anvend en shop vac at hjælpe slippe af med eventuelle loose støber. Gå over det angrebne område med slangen, og vakuum omkring hvor der er synlig skimmel så godt. Dette vil hjælpe rydde op løs sporer.

•Moisten en klud med et rengøringsmiddel. Brug en mild produkt som vaskemidler til at undgå at beskadige træet. Skrub overfladen af træ med kluden. Et træ, rengøring produkt virker også, og kan hjælpe med at beskytte træet mod fremtidige angreb. Skrub den synlig skimmel, samt det omkringliggende område.

•Sand træ til at hjælpe med at rydde de resterende mug. Bruge et groft grus sandpapir. Træk det hen over overfladen af træ nogenlunde indtil formen har været skrubbes væk. Gå over overfladen igen med en medium-sandkorn sandpapir til at glatte det ud.

•Ansigt over området med shop-vac igen til at rydde op eventuelle yderligere mug og svampesporer. Tøm shop-vac og rengør filteret snart efter for at forhindre spredning af skimmel til andre områder af huset.

Tips & advarsler

  • Hvis formen er blevet absorberet dybt ind i træet, skal så det udskiftes.
  • At have din krybekælder isolerede, eller kører en affugter til at hjælpe trække fugt vil gøre det vil mindre sandsynligt at skimmelsvamp vokse.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com