Sådan konverteres en grim grus gårdhave

February 22

Hvis din gårdhave består af et lag af grus, kan det være eyesore af dit landskab. Du behøver ikke at dække op alle grus med fliser eller cement, dog. Med et par ændringer, kan du konvertere den grimme grus gårdhave til et interessant og smukke område af din værftet. Bemærk, at nogle ændringer kan give en øjeblikkelig resultat, men nogle kan tage et par år at opnå deres fulde udbytte.

Instruktioner

•Reconfigure grus terrassen så den har en buet kant i stedet for en lige kant. En buet kantet Blødgør landskabet og vil gøre en umiddelbar forskel.

• Definér gårdhave kanten med en kant. For eksempel, grave en lille grøft og lægge røde mursten til at oprette en kant. Rød også tilføjer et stænk af farve til den kedelig grus. Du kan også bygge eller have en lille mur bygget er to eller tre mursten bred og seks eller syv sten høj. Væggen giver også ekstra siddepladser til store sammenkomster.

•Opret en lille, intim opholdsområde, der er ud til den ene side. Bruge fliser af varierende former, herunder store og små kvadrater, rektangler og cirkler. Asfaltudlæggere kan variere i farver som godt. Hvis du på et stramt budget, skal du bruge sidesten asfaltudlæggere fra venner, familie og naboer projekter. Udgrave ca 1/2 tomme af grus og oprette et mønster med brolæggere, som der er cirkulær, at give din grus terrasse en interessant omdrejningspunkt. Udfyld eventuelle mellemrum med de udgravede grus.

•Sæt en attraktiv opholdsområde eller spiseplads på din grus gårdhave. En lille smedejern siddepladser kan fungere godt i hjørnet af terrassen. For at kontrast farve og fornemmelsen af grus, men kan en mere moderne gårdhave sæt med farverige hynder og parasol se bedre. Vælge møbler med brede fødder, så de ikke synke ned i gruset så meget som små fødder ville.

•Landscape gårdhave med plantageejere. Tænke udenfor boksen og bruge en gammel rød vogn til at plante et par planter i, f.eks. Du kan også dyrke efterstillede petunias eller andre efterstillede planter i en gammel vin tønde. Vælg farverige containere med dristige farver og varierende størrelser for en mere dramatisk effekt.

•Installer et espalier eller arbor at skabe skygge, hvis patio ligger på et solrigt sted. Vokse en blomstrende vine, såsom KLEMATIS eller jasmin, der blomstrer hvert år med smukke blomster, tilføje mere interesse for grus gårdhave.

Tips & advarsler

  • Glem ikke at holde din grus gårdhave weed-fri. Træk dem eller bruge passende herbicider. Bemærk, at et stykke landskab stof under gruset hjælper undertrykke ukrudt.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com