Sådan Care for Everbearing hindbær

March 29

Sådan Care for Everbearing hindbær

Hindbær planter klassificeres som bramble, givet torne på deres lange stængler eller stokke, og vokse godt i næsten alle klimaer. De toårige Stokke dø og vokse igen mens staude rødder vare ved på ubestemt tid. Everbearing hindbær er en af de to hovedtyper af hindbær planter. I modsætning til de summerbearing sorter, at producerer en afgrøde i løbet af forsommeren, producere everbearers to etårige afgrøder, i løbet af foråret og efteråret. Everbearing hindbær er røde eller gule. I betragtning af den rigtige pleje og vækstbetingelser, kan du dyrke din egen everbearing hindbær.

Instruktioner

•Vælg et websted i Åbn solen, der modtager seks til otte timer af sollys hver dag. Frugten vokser bedst i frugtbare, veldrænet, sandet lerjord godt ændret med organisk materiale med en foretrukne pH 5,8 til 6,5.

•Forbered at plante i det tidlige forår så snart du kan arbejde i jorden. Det er bedre at plante i det tidlige forår end fall, anbefaler webstedet Ohio State University forlængelse.

•Opret en plantning hul ved at grave i din skovl. Oprette en lodret spalteformede ved at bevæge skovlen frem og tilbage i jorden. Lave hul så dybt som planten vokser i objektbeholderen børnehave. For røde hindbær, skal dybde være 2 til 3 inches dybere end børnehave dybde

•Placer anlægget inde i plantning hul og sprede omhyggeligt rødderne. Fyld hullet med jord og klappe fast omkring anlægget. Plads planter 2 til 3 fødder fra hinanden.

•Kapacitet planter og efter plantning. Vande med 1-2 inches vand ugentligt. Barkflis med organisk materiale til at hjælpe med at kontrollere ukrudt og bevare jordens fugtighed.

•Fertilize planter to gange om året med 2 til 3 pounds af 10-10-10 gødning, anbefaler webstedet Ohio State University forlængelse.

•Prune planter to gange om året i foråret og lige efter høst. I løbet af foråret prune tilbage alle de Stokke der er 4,5-5 fod høje og fjerne svage Stokke. Under den anden beskæring lige efter høst, fjerne alle de stokke, der havde produceret frugt.

Tips & advarsler

  • Ikke vokser nogen everbearing eller summerbearing hindbær indenfor 300 fod af vilde hindbær eller brombær. Også ikke plante i området hvor du havde tidligere dyrket auberginer, kartofler eller tomater.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com