Termite kontrol værktøjer

February 22

Termite kontrol værktøjer

Termite inspektører finde termitter, der efterfølgende er udryddet. Termitter er insekter der spiser træ og forårsage en masse skader på boliger og bygninger. De er dygtige til at forblive skjult i strukturer for lange perioder og er derfor kun bemærket når synlige skader opstår struktur. Deres evne til at forblive usynlige gør det nødvendigt for termite inspektører til at bruge en vifte af avancerede teknologiske værktøjer til at finde dem.

Infrarøde kameraer

Infrarøde kameraer kan give en termite inspektør med en masse forskellige oplysninger. Et infrarødt kamera er en termisk imaging enhed. De kan afsløre den varme, der udsendes fra termitter, samt finde højrisikoområder. Fordel i ved hjælp af en infrarød kamera er det noninvasive.

Stetoskop

Stetoskoper bruges til at lytte til termite aktivitet. Et stetoskop er et instrument, der registrerer lyde og anvendes typisk i medicin, men også har et par nonmedical applikationer. Disse insekter gør en masse støj, og slukkede advarselssignaler, hvis de føler sig truet. En teknik indebærer dunkende en struktur eller væg og pause for at lytte til termite støj.

Fugt Meter

En fugt måler er nyttigt til påvisning af relativt store bestande af termitter. Det registrerer områder af høj fugt, som kan være en indikation af termit angreb. Men dets anvendelse er begrænset og kan nogle gange savner lille antal insekter

Termite Donger

En termite donger er en tynd fiber glasstang med en plastik kugle for enden af den. Disse er tappet ind på træ rammer at forsøge at opdage hulhed, som er en indikation af termitter og fodpaneler.

Endoskop

Et endoskop er et optisk instrument til visning inde små huller. Det spænder fra 0,5 til 12 mm i diameter, og et par tommer til flere fod i længden. Et hul er boret ind i hvad er mistænkt for at være et problemområde og endoskop er indsat for at kigge indenfor.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com