Hvordan til at plante et Tupelo træ for skygge i Sacramento, Californien

March 30

Byen i Sacramento, Californien, ligger i US Department of Agriculture plante hårdførhed zone 10. En bred vifte af skygge træer kan plantes der, ifølge Sacramento træ-fonden, herunder tupelo træer. Også kaldet sort gummi eller creme tyggegummi, kan tupelo vokse til en højde og spredning af 30 til 50 fod. Selv om den vokser langsomt, er det ikke et træ for en lille gård og har brug for masser af sol og plads til at gøre sit bedste. Plante i efteråret, når træet er hvilende.

Instruktioner

•Find et websted, der får masser af sol til udplantning tupelo træer. Holde plantning site mindst 20 fod væk fra luftledninger og underjordiske rør og septisk systemer og 15 fod fra bygninger. Plante tupelo mindst 6 fod fra fortove og indkørsler til at holde rødderne fra hivning cement og asfalt overflader.

•Dig et hul med en skovl, dobbelt så bred som tupelo rodklump og lige så dyb. Fyld en spand med vand og hæld halvdelen af det i hullet til at lette transplant chok til rødderne.

•Klippe jute fra rodklumpen af tupelo med en skarp kniv. Løsne rødder, der er rullet og komprimeret, så de hænger lige ned.

•Indstil træet i hullet. Kontrollere at se, at det er oprejst og at root krone er 1 til 2 inches over linjen jord og eventuelt justere det.

•Backfill hul med snavs, trykke det fast mod rødder at lukke luft rum, der kan tørre dem ud. Transplanterede rødder har brug for fast kontakt med jord og masser af vand for at overleve chok. Tamp jorden omkring stammen med din mund og slut af med en fuld spand vand, hældes langsomt over rodzonen.

•Kapacitet er hver anden dag for de første tre uger efter plantning tupelo træer, især hvis regn er så sjælden som det normalt i Sacramento. Når der oprettet, kræver tupelo meget lidt pleje bortset fra lejlighedsvise beskæring af døde eller storm-beskadiget træ.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com