Patio rengøring løsninger

February 23

Over tid kan din terrasse samle snavs, hårde vandmærker og skimmelvækst. Disse forurener kan bære ned din terrasse og påføre langsomt forfald. Rense disse pletter så hurtigt som muligt at forhindre dem fra ætsning gårdhave overflade eller iblødsætning dybere ind på terrassen, hvor de vil være sværere at fjerne.

Grundlæggende rengøringsmiddel

Skimmel terrasser få snavs, fødevarer udslip eller andre temmelig let at fjerne pletter på dem. Du kan fjerne disse pletter ved hjælp af en simpel blanding af vand og sæbe. Brug flydende opvaskemiddel, der ikke indeholder blegemiddel som det kunne ændre farven på din terrasse gulvet. Tilføje flere spsk sæbe til en spand med varmt vand, og bland det, indtil vandet er sudsy. Gælde gårdhave med en skrubbe børste sæbevand og krat det i gårdhaven, indtil du har fjernet snavs. Skyl med rent vand, og lad gårdhave lufttørre.

Skimmel rengøringsmiddel

Mug er en svamp, der spiser organisk materiale til at overleve. Det også har brug for vand og er derfor tiltrukket af områder med overskydende fugt og luftfugtighed. Hvis regnen løber ned af dit tag og på din gårdhave, vil skimmel sandsynligvis begynde at vokse. Skimmel varierer i farve fra hvid til grøn til sort og kan vises lodne eller slimet. Forhindre mug i at vokse ved at sikre at din terrasse er ordentligt tømt og at lamellerne er langt nok fra hinanden, at vandet kan flyde mellem dem. Når du har skimmelsvamp, bruge en blegemiddel-baserede skimmel rengøring løsning, men vær opmærksom på at det kan lette din terrasse farve. Du kan lave din egen ved at blande 1 gallon af vand med 1 kop af blegemiddel. Spray løsningen på terrassen, og lad det sidde i 1 time. Scrub løsningen i gårdhaven og skyl det med rent vand.

Meldug rengøring løsning

Meldug er en anden form for svamp, der vokser under de samme betingelser som mug. Mens det tendens til at være mindre alvorlige problemer end skimmelvækst, mug vækst kan gøre din gårdhave look grå og kan i sidste ende etch gårdhave overflade. For at rense det, gøre en trinatriumphosphat løsning ved at tilføje trinatriumphosphat at varme vand ifølge producentens anvisninger. Spray opløsning på dækket, og lad det sidde i flere minutter. Krat mug vækst ud og skyl med rent vand.

Rust rengøring løsning

Rust er en anden fælles plet på terrasser, der er efterladt af rusten vand dræne på din terrasse eller rustent metal dåser eller krukker, der har siddet på din terrasse for længe. Ren rust så hurtigt som muligt at forhindre det fra spredning eller iblødsætning i gårdhaven hvor kan det være sværere at fjerne. Gøre dette ved overbrusning oxalsyre pulver over pletter. Krat oxalsyre i pletten med en pensel dyppet i klart vand, som vil skabe en slibende pulver, der vil hjælpe med at slibe væk pletten.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com