Eftermontering muligheder for olie ovne

April 2

Olie ovne er populær blandt beboerne i nordøstlige stater som Rhode Island, Maine og Vermont, der har begrænset adgang til naturgas. Eftermontering muligheder for dit oliefyr kan hjælpe gøre operation smidigere og sikrere, reducere forurening og styre omkostningerne forbundet med forældede eller ineffektive udstyr.

Flue spjæld

Skorsten kladder er reguleret af swing spjældet på vent-stik. For højt et udkast betyder, at varme røggasser passerer for hurtigt gennem varmeveksleren, sende varme op en skorsten. Når det er tid til dit årlige vedligeholdelseseftersyn på dit oliefyr, Spørg servicetekniker til at udføre et udkast til test. Hvis overdreven varme tabt gennem skorstenen, har en Barometrisk flue dæmper installeret. Installation koster normalt mindre end $100, og du kan mærke op til 5 procent besparelser på din benzinregning.

Fastholdelse brænder

Hvis du har en ældre, der ikke fungerer effektivt, retrofit af en flamme fastholdelse brænder vil producere en varmere flamme, og kan reducere emissioner til næsten nul. Ved at opretholde en mere effektiv luftgennemstrømning mønster, blandes brændstof og luft mere helt. Som et resultat, vil du også spare penge på brændstofomkostninger.

Downsizing

Dit oliefyr kan være for stor, især hvis du har opgraderet energieffektivitet i dit hjem. "At reducere varme kapacitet på din ovn kan opnås ved at have en servicetekniker, installere en mindre dyse," ifølge USA Department of Energy. Denne retrofit vil resultere i et mere effektivt oliefyr, og kan reducere din benzinregning ved så meget som 10 procent.

Flamme Sensor

En cadmium celle sensor ligger inde i olie-brænder rør, en flamme sensing celle, der er kabelforbundet til en relay switch beliggende enten ovenpå eller ved siden af olie afbrænde assembly. Hvis flammen ikke lys, eller er mistet inde i brændkammeret af oliefyr, får cad celle sensor relæet til at slå brænderen. Ved at dreje brænderen ud, stopper olie afbrænde assembly pumpe olie ind i forbrændingskammeret. Ringe til en autoriseret servicetekniker for at installere denne eftermontering indstilling.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com