Pink skimmelsvamp Pletfjerning fra bomuld

March 1

Pink skimmelsvamp Pletfjerning fra bomuld

Serratia marcescens, almindeligvis kaldet "pink skimmelsvamp," er faktisk en bakterier, der trives i mørke, varme og fugtige betingelser. Pink skimmelsvamp kan forårsage misfarvning og pletter på stof, og hvis de får lov til at sprede, kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer. Fjern pink mug pletter fra bomuld med nogle dagligdags husgeråd.

Fjerne overflade skimmelsvamp

Tage bomuldsstof udendørs til at undgå at sprede skimmelsporer i dit hjem. Ved hjælp af en stiv børste, gnid stedet i en cirkulær bevægelse, indtil alle synlige pink skimmelsvamp er blevet fjernet. Tørre stof udendørs i direkte sollys for flere timer om at tørre og dræbe eventuelle resterende bakterier.

Spot-Clean

Dyp en svamp eller blød klud i en fortyndet opløsning af 2 tbsp. med farve-safe blegemiddel og 1 qt. af vand. Forsigtigt dup pletten, arbejder indefra mod kanterne. Lad bomuldsstoffet hvile i 10 minutter, så check at se, om der er eventuelle resterende misfarvning. Gentag om nødvendigt, derefter hvidvaske.

Hvidvaske

Vask bomuldsstoffet i vaskemaskine ifølge producentens anvisninger. Vasker på den højeste temperatur, der er sikker for dit stof, ved hjælp af kemiske vaskemidler. Tilføj 1/2 kop af hvidt destilleret eddike til skylning at fjerne alle resterende lugt. Tørre stof ifølge producentens anvisninger.

Forebyggelse

Forhindre fremtidige vækst af pink skimmelsvamp ved at kontrollere de varme og fugtighed niveauer i dit hjem. Kontrollere VVS, toiletter og håndvask og brusebad inventar for utætheder, og bruge en affugter til lavere luftfugtighed. Store tøj og tekstiler i kølige, tørre områder væk fra varme og fugt. Holde lagrede tøj i tørre, forseglede beholdere, hvor de vil være beskyttet mod bakterier og svamp.

Sikkerhed

Ren mug fra tekstiler i et godt ventileret eller udendørs område. Efter børstning skimmelsvamp off tekstiler, ændre dit tøj for at forhindre spredning det i dit hjem. Hvis du har astma eller svær allergi, bære en beskyttende respiratoriske maske ved håndtering af forurenede genstande. Omhyggeligt inspicere områder hvor pink skimmelsvamp er blevet fundet, da der kan være mere pink skimmelsvamp stede.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com