Sådan får du skinnende hårdttræ gulve

April 30

Når det kommer til trægulve, du enten elsker dem eller hader dem, og hvis sidstnævnte er tilfældet med dig, kan det være fordi du finde dem et besvær at opretholde. En smuk, skinnende hårdttræ gulv forbedrer udseendet af ethvert rum, men desværre er det svært at holde det ser fantastisk i områder med høj trafik. Når de begynder at kedelig, kan du ikke mærke det, indtil dit trægulv fuldstændig har mistet deres glans. Heldigvis, der er et par måder, du kan bringe tilbage skinne i dit trægulv og følgende trin vil vise dig hvordan.

Instruktioner

•MOP gulvet ved hjælp af en renere lavet af hårdttræ gulvbelægning eller gulvet efterbehandling virksomheder eller én design specielt til træ. Rengøringsmidler, der ikke er passende for dit gulv kan efterlade en sløvende rester. Når dette sker, skal du fjerne renere helt, før du kan bringe tilbage glans af dit gulv. Brug så lidt vand som muligt, når rengøring din hårdttræ gulve og tørre dem helt med en blød klud - lad dem lufttørre. Den nationale Wood Flooring Association, anbefaler tilføjer et loft fyldt med eddike til at moppe vandet, men nogle hårde trægulve producenter uenig, placering at eddike er for sure og kan bære væk finish.

•Prøv denne nem løsning hvis trin 1 ikke giver resultater. Tilføje Murphy's Oil sæbe til at rense, varmt vand og bruge det til at moppe deres gulve. Du bliver nødt til at skylle dine gulve bagefter og tilføje en kop eddike til ren skyllevandets skulle bringe tilbage glans af din hårdttræ gulvbelægning.

•Følg denne opskrift til naturligvis bringe tilbage skinne, hvis trin 1 og 2 ikke opnå det look du havde håbet på. Bland 1qt. af kogende vand med 2 teposer. Lad teposer stejle 10 til 15 minutter og fjerne dem fra vandet. Med en blød klud, anvende te til gulvet. Skyl gulvet med rent vand, når du er færdig. Garvesyre i te bør bringe tilbage en skinnende glans til din hårdttræ.

•Prøv en højglans polyurethan finish. Du kan købe en vandbaseret eller olie baseret finish og afhængigt af hvor du vælger, skal du Lad gulvet tørre i op til fire dage før du kan gå på det igen. Det er helt sikkert lidt mere arbejde til at bruge en polyurethan finish, men det producerer bemærkelsesværdige resultater.

Tips & advarsler

  • Altid konsultere din hårdttræ gulvbelægning producent før man går videre med trinene ovenfor for at undgå at beskadige dine gulve.
  • Hvis du beslutter at anvende en ny finish på dit gulv, være sikker på, at gulvet er ren og fri for støv, hår og lånte.
  • Når slibning dit gulv eller anvende finish, Sørg for er at rummet godt ventileret.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com