Hvordan at rengøre en Microfiber polstret Sofa

May 1

Som vi alle ved, er en microfiber polstret sofa normalt en temmelig dyrt køb. Derfor, de fleste mennesker ønsker at gøre, hvad det tager for at holde det pletfri og renset. Men der er altid vil være ulykker, der sker på én gang, eller en anden, så her er nogle oplysninger, bør du holde handy, når gad vide hvordan at rengøre din microfiber-polstrede sofa.

Instruktioner

Rengøring Microfiber polstret Sofa

•Indstil hvordan at rengøre din microfiber sofaen ved at kigge på den sofa tag. Der vil normalt være en bogstavkombination, såsom "W" "S" eller "S-W." "W" betyder, at en person kan rense hans eller hendes sofa med en vand-baseret løsning, "S" betyder at et opløsningsmiddel-baseret løsning kan bruges, og "S-W" betyder, at enten baseret på opløsningsmidler eller vand-baserede løsninger kan bruges til at rense den.

•Indstil hvilken type pletten du nødt til at komme ud af sofaen microfiber. Følg trin 3 til 5 for at få lugte, såsom urin, ud af din sofa. For øjeblikkelig spild på sofaen, gå til trin 6. Generel rengøring af sofaen microfiber, Følg trin 5.

•Til lugte: rense det berørte område, hvor lugten er af første blotting området med en lille mængde af hvid eddike blandet med vand.

•Sprinkle bagepulver over det område, du renset med hvid eddike løsning. Lad det trække området i cirka fem til 10 minutter, så der er større chance for, at lugten forsvinder.

•Vacuum området helt og lade området tørre resten af vejen.

•Til øjeblikkelig udslip af nogen form for væske, duppes område på sofaen microfiber omhyggeligt. Siden væske, især vand, har tendens til at form perler på microfiber sofaen materiale udslippet vil have mere af en chance for at rengøres hvis udslippet er renset med en klud eller en klud i stedet for gnides. Efter at området har været renset med en klud, Følg instruktionerne i trin 7 og 8.

•Til generel rengøring af en microfiber sofa, kombinere mildt rengøringsmiddel som opvaskemiddel, med vand. Anvende denne blanding til at skamplet i sofaen microfiber at rense den.

•Enten Lad din microfiber sofaen luft tørre helt, før sidder på det eller støvsuge områder på sofaen og så lade hele sofaen tørre.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com