Udendørs tropiske planter med lange brede blade

March 9

Udendørs tropiske planter med lange brede blade

Varmen sommer synes at tigge for et tropisk kig i haven, og mange planter – hårdføre og ikke hårdføre--passer regningen. Lange, brede blade er et godt valg for at skabe tropisk stemning, og blande dem med høje, vand-kærlig græsser såsom elefantgræs og Arundo donax sorter eller med blomstrende vinstokke som bougainvillea eller jasmin fuldføre udseendet.

Bananer

Banan træer skabe en tropestemning, hvor som helst de er plantet. Den hårdføre banan, Musa basjoo, vokser 20 fod høje på en sæson, med flere kufferter, dør til jorden hvert år i kolde klimaer. Hårdføre bananer har lyse grønne blade med en rød vene ned i midten, som vokser 6 fod lang og 2 fod bred. De foretrækker sol eller del Sol og tolerere vintertemperaturer så lave som minus 20 grader Fahrenheit, hvis beskyttet med tykke barkflis. Tropiske bananer (Ensete eller Musa spp.) omfatte den alment tilgængelige Abyssinian rød banan, med dyb Bordeaux og grønne blade. Det er en årlig i alle, men de varmeste dele af USA, som US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 9-11.

Cannas

Canna liljer kommer i en række blad mønstre og farver, toppet af blomster i orange, rød, pink og gul. De lange, brede blade vokser omkring 2 fod lang og 1 fod bred, og planterne nå 8 fod høj i fuld sol. De vokser fra jordstængler og har brug for regelmæssige sommer fugt til at nå fuld højde. Barkflis dem i falder i milde klima eller grave og gemme dem i USDA zoner lavere end 7. Canna "Intriger" har lange, smalle lilla blade, og Canna "Stuttgart," en grøn og hvid brogede sort, vokser i skygge.

Elefant ører

Pachira, Calocasia og Xanthosoma arter er vand-kærlig planter kaldet elefant ører, der vokser fra store knolde, producerer blanke, pil-formede blade på toppen af høje, tynde stilke. De mest almindeligt dyrkede sorter er mørke lilla, nær-sort dem som "Sort magi", men planterne kommer også i grøn, blå-grøn og brogede varianter. De vokser fra 2 fødder til 6 feet tall lyssky eller delvis shady steder med masser af fugt. De er ikke hårdføre under USDA zone 8, så grave og gemme pærer i koldere klimaer.

Callas

Den høje, statelige hvide calla lily vokser fra en rodstok, der producerer en klump af store, grønne, arrowhead-formede blade på 4-fods stilke. Hjemme i sol eller delvis skygge, disse fugt-elskende planter ser eksotiske men er Vinterhårdføre USDA zoner 7 og derover. Bladene nå ca 2 fødder længe ved 1 fod bred i bunden. Mindre sorter med smallere blade producere blomster i gul, lilla, pink, mørk lilla og orange.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com