Hvordan at tjene penge fra metalskrot

March 12

Hvordan at tjene penge fra metalskrot

Med metal priserne på en all-time high i de fleste dele af landet er det et godt tidspunkt at tjene penge fra metalskrot. Det nuværende boom i genvundet metal overstiger langt de skrot metal drev af anden verdenskrig. Den nuværende interesse er drevet af begivenheder oversøisk. Det er ikke primært en krig, denne gang, men den industrielle boom i Fjernøsten, der forårsager høje metalpriser. Du kan drage fordel af stigningen i verdens råvaremarkederne nu--hvis det er lavet af metal og du ikke bruger det, gøre det til kontanter.

Instruktioner

Tjene penge fra metalskrot

•Kontrollér ud alle de lokale genbrugspladser. Priserne varierer meget. Få priser for slags stål (kolde rullet, for eksempel), du har. Ikke stole på hvad du fik at vide selv i den seneste tid. Priserne er steget støt i flere år og forventes at fortsætte med at stige.

•Separat dine mest værdifulde metaller: rustfrit stål, messing og aluminium fra din generelle metal. Du vil gerne have disse masser vejes og prissættes individuelt. Aluminium med stumper af stål for svært at fjerne bør adskilles fra ren aluminium for ikke at nedbringe prisen på hele partiet. Tilsvarende skal kobbertråd med plastik kappe være adskilt fra din ren kobber. Alle metal vil blive accepteret til genanvendelse, du bare ønsker at få den bedste mulige pris.

•Skabe i titlen på enhver bil mindre end 10 år gamle. Ældre køretøjer (især hvis de er beskadiget eller har været skilt ud) er generelt accepteret, selv uden en titel.

•Sørg kreative i at finde kilder til metal: junk biler og gamle værktøjer er indlysende kilder. Hegn, sengerammer, campister, radiatorer, apparater--selv gamle køleskabe, porch møbler, madlavning Potter og pander, køkkenredskaber, lysestager, fiskeri vægte, skibe, gamle tagrender og sidespor alle indeholde genanvendelige metal.

•Være opmærksomhed når dit køretøj er bliver vejet og dobbelt-tjekke din endelige billet at sikre du får den rigtige billet. Med boomet i erhvervslivet, mange genbrugspladser behandling så mange vognlæs, som du kan ender med en andens vejer billet, hvis du ikke er opmærksom.

Tips & advarsler

  • Del ud af gamle biler før genanvendelse (sælge brugbare dele for penge) og sørg for at fjerne enhver gode dæk, når du får til genbrugsstationen.
  • Undgå forsøger at genbruge alt, hvad der har udseende af at have været stjålet. Desværre, tyvene har været ansporet af de høje priser også. Generelt, hvis en vare er stadig brugbare, det har større værdi for sin brug end til skrot. Forsøger at sælge ruller af god kobbertråd vil sandsynligvis resultere i et opkald til det lokale politi.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com