Hvor ofte bør du genfremstille en stuk hus?

March 12

Hvor ofte bør du genfremstille en stuk hus?

Stuk er et byggemateriale, som har været brugt i hundredvis af år for udvendige overflader af boliger. Moderne stuk er en blanding af portland cement, sand og kalk. Stuk er en langvarig overflade. Ofte, anvender husejere maling til stuk at give det farve, selvom du kan plette, også. Malet stuk skal tegnes igen med jævne mellemrum.

Hvor ofte skal gentegnes stuk

Stuk er en slidstærk overflade; en enkelt stuk ansøgning kan vare i mange årtier. Stuk er tilbøjelige til at revner fra afregning, selv om. Små revner er generelt ikke alvorlig; Du kan dække dem med maling. Maling finish generelt sidste fem til 10 år på stuk, afhængigt af miljøforhold, ifølge SouthernPainting hjemmesiden. Hvis du ønsker at ændre farven på dit hjem facade, kan du gentegne når som helst, selvfølgelig.

Maling kvalitet

Kvaliteten af den maling, du bruger på stuk har en effekt på holdbarheden af finish. Du bør vælge den højeste kvalitet maling du har råd til at forhindre problemer, der i sidste ende vil koste dig mere i sidste ende. Elastomere belægninger bruges til at male stuk i klimaer der ser hyppige frysning temperaturer. Denne type maling giver en vandtæt belægning, der udvider og kontrakter med temperatursvingninger.

Korrekt anvendelse

Som med alle er færdig applikationer, skal du anvende maling på en ren stuk overflade at opnå god tilslutning mellem belægning og struktur. Pres-vask ydersiden af dit hjem vil fjerne snavs, fedt og træ rester fra stuk overfladen til at give en god base for malingen. Maling er hovedsageligt lim, så overfladen skal være fri for materiale, der forhindrer binding til væggene i hjemmet.

Klimaforhold

Klimaet du bor i har en indflydelse på, hvor ofte du skal gentegnes dit hjem stuk. I varme, tørre klimaer, kan opblomstring vises på overfladen af stuk, ifølge hjem forbedring ekspert Tim Carter på hans Ask Builder hjemmeside. Opblomstring er en tilstand, hvor salte i stuk materiale leach til overfladen, forårsager en uensartet, hvidlig belægning i steder. I våde klimaer, kan stuk absorbere for meget fugt, som kan sive ind i indre af strukturer, forårsager skade. En god beskyttende belægning på stuk hjælper til at undgå disse problemer.

Stuk vedligeholdelse

Selvom generelt stuk er vedligeholdelsesfri, muligvis stuk udendørsbrug periodisk rengøring for at fjerne snavs eller tree sap. Vaskemaskine med en slange og husholdningernes vaskemiddel er normalt tilstrækkelig til at rense en stuk facade. Vask fra bunden til toppen af væggen, så skyl fra toppen til bunden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com