Californien swimmingpool lov

March 15

Ifølge den amerikanske Centers for Disease Control og forebyggelse, for børn årsag 1-14 år gamle, fatal drukning er den næststørste til skade-relaterede, utilsigtet død. Hundredvis af utilsigtede dødsfald og endnu flere skader skyldes drukning og nær-drukning hændelser hvert år i Californien. Californiens swimmingpool Safety Act bestræber sig på at sikre pool bygherrer og ejere overholde California swimmingpool lov med noget swimmingpoolen struktur, herunder men ikke begrænset til swimmingpools, spabade, boblebade, ikke-bærbare Vader swimmingpools og bærbare kurbade.

Svømmebassiner

Californien Pool Safety Act definerer en "swimming pool" eller "pool" som enhver struktur, der indeholder vand mere end 18 inches dyb for som rekreative badning eller svømning er de tilsigtede formål. Definitionen omfatter både over jorden og i jorden strukturer og omfatter, men er ikke begrænset til de ovennævnte strukturer. Californien swimmingpool lov kræver nogen struktur defineret som en pool skal være udstyret med drukning forebyggelse sikkerhedsfunktioner, herunder en indhegning (hegn og låger) eller sikkerhed pool dække, pool eller exit alarmer og selvlukkende, selvstændige latching døre og porte.

Funktioner

I Californien skal alle hegn omkring en swimmingpool være mindst fem fod høj med ikke mere end to inches af clearance fra bunden af hegnet til jorden. De skal være ikke-climbable til at forhindre børnene fra klatring ind i en gård med en swimming pool, spa eller andre pool struktur som defineret af Pool Safety Act. Portene, der fører til swimmingpool-området skal være 5 fod høj, selvlukkende og selvstændige lagres; Derfor porte skal være udstyret med en fjeder til at returnere dem til lukket stilling når åbnet og skal automatisk låsen ved lukning. Hvis de vigtigste døren til garagen giver adgang til pool-området, skal det også selvlukkende og selvstændige lagres. Alle porte skal også åbne fra poolområdet, som små børn menes at være mere tilbøjelige til at prøve at skubbe en gate åben først før trække. Hegn og smedejernsporte skal ikke have nogen åbninger mellem de lodrette stokke, der er større end 4 inches i diameter.

Kabinetter/Pool dækker

En pool "kabinet" er defineret som en væg, hegn eller andre barriere, der forhindrer adgang til en swimmingpool, fra den hjemme, andre tilstødende bygning eller området eller værftet udenfor barrieren. Sikkerhed swimmingpool dækker skal opfylde definitionen af en "godkendt sikkerhed pool dække," som er betyder, at det skal være et manuelt eller elektrisk drevne pool dække, der passerer alle standarderne fastsat af American Society for Testing og materialer (ASTM).

Exit/Swimming Pool alarmer

Pool Safety Act definerer en exit-alarm som en enhed, der gør en høres tydeligt, kontinuerlig alarm lyd, når et vindue eller en dør, der tillader uhindret adgang fra hjemmet eller andre tilstødende bygning til poolområdet er åbnet. Residence eller bygning skal være udstyret med exit alarmer, kan enten være batteridrevet eller direkte tilsluttet ledningsnet i hjemmet eller bygningen. En swimmingpool alarm er defineret som en alarm, når de sættes i puljen, vil aktivere med en akustisk alarmlyd ved påvisning af utilsigtet indgangen i vandet. Pool alarmer skal opfylde og certificeres til de "standarder specifikation for Pool alarmer" ifølge American Society for Testing and Materials. Standarderne omfatter pres, laser, sonar, overflade bevægelse og infrarød-type alarmer.

Overvejelser

En byggetilladelse skal kræves i staten Californien, før byggeriet kan begynde på ny swimmingpool eller spa, eller før ombygning af en eksisterende swimmingpool eller spa på grund af en privat, enfamiliehuse hjem. Før en endelig godkendelse kan udstedes for afslutningen af byggeriet eller remodellering arbejde, de druknende forebyggelse sikkerhedsanordninger kræves af Californien Pool Safety Act vil blive inspiceret af en lokal bygning kode inspektør. Hvis ingen overtrædelser er fundet, vil blive udstedt endelige godkendelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com