Sådan ændres en Flush ventil på et Toilet

March 16

Slidte flush ventiler forårsager toiletter at lække vand--gallons af det--at skabe støj og affald, og tilføje til din elregning. Korrosion undergraver en toilet flush ventil over tid, åbne tætning mellem tank og toilet skål, som gør det muligt for vandet at undslippe fra tank kontinuerligt. Mens toiletter kommer i forskellige størrelser og designs, dækker grundlæggende toilet reservedele de fleste toilet typer. Du kan lære at installere et nyt toilet flush ventil for at fastsætte en utæt toilet eller måske endda installere en energi-effektiv flush ventil for at spare penge.

Instruktioner

•Drej på toilettet vandforsyningen på levering ventil under tanken. Skylle toilettet, og derefter fjerne toppen fra tanken og bruge en svamp eller håndklæde og en spand til at fjerne resten af vandet fra tank.

•Tag ventil kæden fra hullet i tur arm og lift den gamle flush ventil over overløb rør. Tag den gamle ventil med at shoppe for en ny til at finde den rigtige størrelse. Købe en ny flush ventil med lignende klip og stopgarn stil som den gamle.

•Klart flush ventilen siddepladser inde toilet tank af enhver korrosion at give en god tætning for nye flush ventilen; ståluld fungerer godt. Placer den nye flush ventilen niveau på ventilsædet at sikre en tæt forsegling. Fastgør ventilens klip over overløb rør.

•Vi den nye flush valve's kæde i tur armen forbindelse hul. Arrangere ventil kæden for at sikre den stopgarn segl. Hvis den nye ventil kæden har overskydende links, der forstyrrer den toilet drift, trim overskydende usingpliers.

•Drej vandet igen. Vand skal fylde på toilettet og dække Stopgarnet. Skylle toilettet for at teste den nye ventil. Når skålen fylder og Stopgarnet sæler stram, stopper tanken genopfyldning.

Tips & advarsler

  • Hæld 1/2 kop blegemiddel i den toilet tank hver par måneder at rydde enhver oprustning og forlænge den nye flush valve's brug.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com