Septiktank problemer

March 17

Forkert vedligeholdes septiktank systemer kan være dyrt at lave og skadeligt for miljøet. Vedligeholdelse begynder med vandbesparelse og grænser for materiale lagt ind i systemet. Feltet tank og leach bør kontrolleres for utætheder eller problemer mindst en gang om året. Systemer, der anvendes på daglig basis bør være pumpet ud regelmæssigt, afhængigt af størrelsen af systemet og antallet af mennesker, der bruger den.

Septiktank problemer

Den mest almindelige trussel mod septisk systemer er ophobning af affald eller slam, som er normalt spottet når VVS begynder at sikkerhedskopiere.

Hvis fanget i tide, kan slammet pumpes ud. Men hvis slammet træsko porerne i leach felt rør, udpumpning tanken vil ikke unclog porerne og meget af systemet skal udskiftes.

Akvarium pleje

For at forhindre tank problemer, inspicere Septisk system når et år for utætheder og slam. Lyse grøn vegetation omkring tanken kan indikere en lækage.

Har en professionel pumpe det solide slam ud af tanken på en regelmæssig basis. En 900-gallon tank bruges normalt af én person skal pumpe kun én gang hvert 11 år. Hvis fire personer bruger en 1.250-gallon tank på daglig basis, skal pumpe hvert tredje år. Pumpe en 1.000-gallon tank bruges normalt af seks mennesker hvert andet år.

Leach felt problemer

Det andet store problemområde i en Septisk system er leach feltet (eller drain felt). En første tegn i en svigtende leach felt er også bakkes op VVS inde i hjemmet. Kontrollere septiktank, og hvis det er blevet ordentligt pumpet fri for slam, den mest sandsynlige årsag bliver feltet leach.

Et andet tegn på leach felt problemer er ponding vand omkring feltet. Ponding kan være et tegn på at området ikke længere kan absorbere vand strømmer gennem det. Hvis feltet er bygget langs en bank, kan vand også blive opdaget siver ud fra siderne.

Leach felt løsninger

Desværre, når feltet begynder at svigte, løsningerne er begrænset. Det kan være muligt at udvide den eksisterende felt for at absorbere mere spildevand og finde mere porøs jord.

Hvis problemet er sat op rør fører til feltet dræning tanken skal være pumpet og rørene gravet op og renset eller mere sandsynligt erstattet.

Oftere end ikke, men en svigtende dræning feltet vilje skal flyttes til et andet sted, som skulle være grundigt testet og evalueret før grave.

Forebyggelse

Den bedste vedligeholdelse for både tanken og feltet leach er at sætte lidt vand og fast affald ind i systemet som muligt. Hver enkelt person skal bruge mere end 50 gallon vand om dagen. Regelmæssigt kontrollere vandhaner, rør og andre VVS for lækager, der kan øge vand går ind i tanken.

Skrald afhændelse kan øge mængden af fast affald ind i septiktanke system, fordoble antallet af ophobning af faste stoffer i tanken.

Læg ikke hygiejnebind, fedt, fedt og kaffegrums i systemet.

Feltet leach bør ikke være dækket med asfalt eller en anden nonporous stof. Voksende træer kan nå rødder i feltet, tilstopning det. Jorden over feltet bør ideelt set være græs, der er ofte klippes.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com