Kan Jetted Tubs installeres uden for?

February 6

Kan Jetted Tubs installeres uden for?

Udtrykket "jetted karbad" er undertiden bruges i flæng med andre betegnelser, som spabade eller boblebade. I virkeligheden, er jetted baljer bygget specielt til indendørs brug, i modsætning til den typiske udendørs spabad.

Identifikation

En jetted karbad er en overdrevet størrelse af et badekar, der normalt omfatter jetfly langs siderne for hydroterapi massage; Dette bidrager til blodgennemstrømning og hjælper lavere stressniveau. De er typisk lavet af acryl eller glasfiber for stabilitet og holdbarhed.

Funktion

Jetted baljer er ikke beregnet til installation udendørs. De er forpligtet til at blive hooked på et hjem VVS og efterfølgende kloaksystem, fordi vandet ikke holdes bestandig inde i karret som en typisk spa. Derudover jetted baljer mangler varmeapparater, og der er ingen filtre eller omsætning procedurer for vandet.

Betydning

Et centralt element, der typisk udendørs spabade har som jetted baljer ikke er kemikalier. Da vandet i en jetted karbad er drænet efter hver brug, ingen kemikalier er nødvendige for at behandle vandet. På den anden side kræver de stående vand i et udendørs spa kemikalier, så vandet ikke bukke under for bakterier eller alger.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com