Landskabspleje Idéer til kløfter

May 4

En slugt kan være en betagende og ønskelig funktion i et landskab, der ofte omfatter en naturlig strøm i bunden. Stejle sider og dybde, men kan gøre kløfter farlig, især i nærheden af boliger med små børn. Med et par enkle landskabspleje ideer, kan slugter nydes i deres naturlige tilstand, uden at være farlige for dem, der bor i nærheden af dem.

Hegn og mure

Installation af et hegn langs kanten kan hjælpe med at holde børn og kæledyr væk fra den stejle slugt. Et hegn har den fordel, der indeholder legetøj, så de ikke er tabt til de stejle bjergskråninger. En tør-stacked stenmur skaber en barriere, men kun omkring 3-fod høje er stadig kort nok til at se ned i kløften. Øvrige hegn valgmuligheder omfatter kæde-link hegn, som kan ses gennem korte stakitter og høje privatliv hegn. Bunden af en slugt er underlagt store mængder af jorderosion, som ændrer udseendet af et landskab med tiden. Opbygge en sten støttemur i hillside at forhindre erosion.

Slugt gang

Installation af en slugt gang er den ideelle måde at fremhæve denne naturlige funktion. Gang kan være en enkel grus eller sten sti eller en brolagt konkrete gåtur, der følger slugt kanten. En slugt gåtur kan også bygges med træ eller komposit dæk bestyrelser for en mere struktureret, hævet look. Hvis der er en sti, der ned i kløften, bygge slugt gang så det møder op med stien; denne måde, gang fungerer som en guide til at invitere gæster ind i kløften. Installere en slags gennemsigtigt hegn langs slugten gang for sikkerheden; kæde-link, strejkevagt og sten hegn giver beskyttelse mod at falde, men stadig give synlighed.

Bridge

Broer er den nemmeste måde at give adgang fra den ene side af en slugt til den anden. Den praktiske gennemførlighed af en bro over en kløft varierer meget afhængigt af bredden af kløften, så det ikke kan være en mulighed for alle boligejere. Hvis kløften er særligt snævre og lavvandede, kan en boligejer være stand til at installere en lille gangbro til at krydse kløften. En lille bro kan også bruges til at skabe udseendet af en slugt i landskabet. En lille sprække mellem to kampesten i landskabet kan gennemkøres med en bro for at opnå denne effekt. Selv en lille bakke og dal kan synes som en kløft med en bro, små accent.

Native planter

Erosion er et stort problem for de stejle sider kløfter; erosion kan være gradvise, men store jordskred er også muligt. Landskabspleje foranstaltninger kan bidrage til at forhindre jorderosion og bevare det naturlige look af kløften. I nogle tilfælde kan over landskabspleje af et område føre til overdreven jorderosion, især når planter er tilføjet, ikke som er nyttige i at forebygge erosion. Indfødte plantearter er dem, der er naturligt tilpasset til at trives i et bestemt område. Native slugt arter er typisk bunddække planter, der har et stærkt netværk af rødder, der klamrer sig til jorden og forebygge erosion. Disse kan omfatte skov floks, vilde geranium, hvid trillium og mos arter. Trådnet eller sne hegnet kan fastlægges på jorden for at yde beskyttelse i nogle tilfælde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com