Hvordan til at dræbe Aggressive bier

May 6

Aggressive bier er en trussel mod hjem og baghaver. Indførelsen af den afrikanske honningbien til sydlige Nordamerika har øget befolkningen i aggressive bier, der vil angribe dem, der forstyrrer deres reder. Disse bier kan stikke en person hundredvis af gange. Når et bistik, de andre lugte pheromone udgivet i sting og angreb. Europæiske honningbier er ikke aggressive som de afrikanske honningbier. Hvis du har aggressive bier, er de mere sandsynligt ikke de blide europæiske honningbier.

Instruktioner

•IDENTIFY bier i din værftet. Den afrikanske honningbi er mindre end den europæiske honningbien. Celler i deres kamme er også betydeligt mindre. Fordi de skaber underground reder, er de bedre tilpasset til tropiske miljøer, der har mildere vintre.

Kil steder i din værftet og ydersiden af dit hjem, hvor bierne kan indlejre. Forsegle huller på ydersiden af dit hjem, der er større end en ottendedel tomme. Placer en ottendedel skærme over regn tude, udluftninger, træ hulrum og nytte kasser.

•Look til deres reder. Afrikanske honningbier kun behøver en ottendedel tomme til craw i og bygge en rede. Sted bee fælder i din værftet. Du kan bruge et mærke som Beemaster honningbien fælde til at hænge i områder af din værftet.

•Vælg en tid om natten og når vejret har kølet ned til at hænge din fælder. Anvende et insekticid i fælder til at dræbe de bier, som forsøger at flygte fra fælden.

•Ændr din bee fælde hver uge om natten. Dumpe deres organer enten i skraldespanden eller brænde dem.

Tips & advarsler

  • Undgå kvaser honningbier, fordi de vil frigive en pheromone, der vil forårsage omkringliggende bier til at angribe dig.
  • Hvis du er angrebet af honningbier, køre i en zigzag. Afstå fra swatting bier, fordi det vil tilskynde dem til at angribe dig.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com