Hvordan man beregner et cirkulære indkørsel

May 7

Et cirkulære indkørsel tilføjer en æstetisk tiltalende touch på forsiden af dit hjem. Nogle cirkulære drev tage det et skridt videre med en centerpiece som et træ eller flower bed. Hvis så, når du beregner området du har brug at tage højde for det areal af kernen. Du kan være nødvendigt at beregne område af din cirkulære indkørsel, hvis du at sætte ned nye grus eller æglæggende nye fortovet. Området er typisk måles i kvadratfod.

Instruktioner

•Measure afstanden fra midten af indkørslen til yderkanten af indkørslen. Hvis du har noget i midten, som et træ, måle afstanden fra centrum til det punkt, hvor fortovet starter.

•Multiply afstanden fra midten af indkørslen til yderkanten af sig selv og 3.14 at finde arealet af en cirkel. Hvis du ikke har noget i midten, er området i indkørslen. Hvis afstanden er lig med 15 fødder, skal du gange 15 af 15 af 3.14 at få 706.5 kvadratfod.

•Multiply afstand fra centrum af indkørslen til starten af fortovet af sig selv og 3.14 at finde inden for den cirkel, der vil være inde i indkørslen. Hvis afstanden er lig med 5 fødder, skal du gange 5 af 5 af 3.14 at få 78,5 kvadratfod.

•Subtract området i centrum fra det samlede areal at finde inden for den cirkulære indkørsel. I dette eksempel skal du trække 78.5 fra 706.5 til at finde området af indkørslen er lig med 628 kvadratfod.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com