Hvordan man undgår en lukning omkostninger Når Refinansiering dit realkreditlån

March 17

En mortgage refinansiere indebærer, ansøger om en helt ny boliglån. Når du er godkendt, det nye lån betaler forrige pant, og boligejere typisk nyde bedre vilkår med den nye realkreditlån. En refinansiere kan forlænge eller forkorte din pant sigt eller hjælpe dig med at opnå en lavere rente, hvilket reducerer pant betaling. Men ligesom det oprindelige boliglånet, visse omkostninger er forbundet med refinansiering. Men der er måder at undgå eller omgå lukning omkostninger.

Instruktioner

•Negotiate med din pant långiver og bede det om at dække omkostningerne. Typiske refinansiere gebyrer er 3 til 6 procent af saldoen på lånet. Hvis du ikke har penge til at dække denne omkostninger, drøfte muligheder med din pant långiver. Afhængigt af din kredit og finansielle formåen, kan långivere betale denne pris på dine vegne, og derefter opkræve en højere rente at forrente penge.

•Spørg din pant mægler eller långiver til at ombryde enhver lukning koster i den nye realkreditlån balance. Denne metode øger saldoen og vil øge din pant betaling.

•Refinance med din nuværende långiver til at sænke refinansiere gebyrer. Hvis ikke nå at medtage lukke omkostninger i balance, eller hvis din långiver ikke vil betale regning for dig, overveje refinansiering med din eksisterende realkreditinstitut. Fordi du er en loyal kunde med et godt omdømme, kan det give afkald eller betale nogle af dine gebyrer, dermed reducere din out-of-pocket udgifter ved lukketid.

Tips & advarsler

  • Mortgage refinansiere lukke omkostninger omfatter gebyrer for titel søgninger, advokater, lån opkaldsoprindelse og realkreditlån point.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com